Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2017-03-21

Microsoft har auktoriserat Atea för guldnivå inom tretton områden

Guldpartnerstatusen innebär att Atea ligger i topp i antal certifieringar i Sverige men också att man får exklusiv tillgång till resurser och produktinformation av Microsoft. Allt för att kunna ge Ateas kunder det bästa stödet och den senaste produkt- och tjänsteinformationen.

– Vi på Microsoft är mycket glada för vårt goda samarbete med Atea, deras driv att hjälpa våra gemensamma kunder att hitta rätt väg till molnet inom både mobilitet och infrastruktur. Kunderna kan känna sig trygga med leveranser inom många områden från Atea som det stora antal kompetenser i vårt partnerskap tydligt visar, säger Elisabeth Westin, partneransvarig för Atea på Microsoft.

Guldcertifierade partners är företag som har en stark relation med Microsoft i kombination med dokumenterad kunskap om teknik, certifieringar, kundreferenser och kundnöjdhet. Atea kammade även hem två certifieringar för silvernivå i Microsofts partnerprogram för 2017.

– Certifieringen ligger helt i linje med Ateas fokus på molnförflyttning inom it-infrastruktur, arbetsplats, hybrid-it och mobilitet, säger Anders Grönlund, Microsoft partneransvarig på Atea.

Ateas certifierade kompetensområden:

Gold Cloud Platform
Gold Windows and Devices
Gold Enterprise Mobility Management
Gold Application Development
Gold Cloud Productivity
Gold Communications
Gold Data Platform
Gold Datacenter
Gold Devices and Deployment
Gold Messaging
Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
Gold Software Asset Management
Gold Volume Licensing
Silver Collaboration and Content
Silver Identity and Access