Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2017-03-02

Dell EMC har utsett Atea till Titanium Black Partner

Atea ingår nu i en exklusiv skara av partners till Dell EMC som kan titulera sig Titanium Black Partner.
Krona i grått

– Atea är mycket stolta över att ha blivit utnämnda till den högsta partnerstatusen inom Dell EMCs nya partnerprogram. Vi har under många år haft ett framgångsrikt samarbete med både Dell samt EMC och ser fram emot att fördjupa vårt samarbete ytterligare. Partnerskapet skapar många nya möjligheter inom digitaliseringen och vi är övertygade om att våra kunder kommer att uppskatta vårt gemensamma erbjudande, säger Annika Gustad, chef strategiska partners Atea.

Dell EMC Partner Program är konstruerad för att vara enkelt, förutsägbart och lönsamt för alla våra partners, med ett stenhårt fokus på genomförande. De organisationer som dagligen överträffar Dell EMCs högt ställda mål når den högsta nivån – Titanium Partner.

– Titanium är en mycket eftertraktad och privilegierad nivå som gör det möjligt för oss att erbjuda ännu bättre support och belöningar för våra mest strategiska partners. Inom denna sfär finns en liten och mycket prestigefylld grupp som har uppnått den nya statusen Titanium Black. Tack vare deras orubbliga stöd och deras önskan att verkligen satsa allt och bli vinnare, kommer vi kunna fortsätta att ge oöverträffad support åt våra gemensamma kunder och uppnå en stabil tillväxt under de kommande åren, säger John Byrne, President, Global Channels, Dell EMC och fortsätter, de partners som har uppnått denna status har verkligen förtjänat denna utmärkelse och vi ser fram mot en ännu starkare och ömsesidigt givande relation framöver.

Mer om partnerstatusen:

Status som Titanium Black är reserverad för de partners som uppvisat ett föredömligt engagemang för Dell EMC och kunderna, när dessa utvecklar sin it och tar steget till att bli digitala.

Annika Gustad
Annika Gustad Chef Strategiska Partners