Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2017-10-02

Atea ökar takten på antalet avancerade certifieringar

Som ett led i arbetet med att säkerställa att Ateas konsulter har den absolut senaste, och mest efterfrågade kompetensen, har bolaget beslutat att kraftigt öka antalet certifieringar som genomförs varje år. Det handlar om de absolut högsta nivåerna och är strategiskt viktigt för att nå målet; att vara nummer ett avseende kompetens inom systemintegration av it-infrastruktur.

– Våra kunder ska känna att vi alltid är rätt partner att utvecklas tillsammans med. På sikt ska vi nå en nivå där vi ligger två till tre gånger högre än de krav som våra strategiska partners ställer på oss, och de kommer att märka att vi lever upp till vårt mål; att vara nummer ett inom systemintegration av it-infrastruktur, säger Ingemar Kullberg, chef tjänsteutveckling på Atea.

Att genomföra en certifiering på de allra högsta nivåerna kräver en hel del av medarbetarna. De behöver både ha ett stort engagemang och samtidigt genomföra långa studier parallellt med det dagliga arbetet som konsult. Väl godkänd får de arbeta i kundernas spjutspetsprojekt. Atea kommer att satsa ansenliga resurser framåt för att ökningen ska bli verklighet.   

– Våra medarbetare, både befintlig och framtida, ska känna att vi är; the place to be, det bolag som man ska arbeta på, om man är intresserad av att arbeta med marknadens och framtidens mest spännande uppdrag och projekt, avslutar Ingemar Kullberg. 

Ingemar Kullberg
Ingemar Kullberg Chef Tjänsteutveckling