Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2017-05-30

Atea Bootcamp firar tio år

Varje år samlas Sveriges ledande it-beslutsfattare i Tylösand för att diskutera både trender, utveckling och utmaningar tillsammans. I år är det tio år sedan det första eventet såg dagens ljus, detta ska såklart firas ordentligt. Årets tema är: Det digitala ekosystemet.

Biljetterna till årets upplaga av Bootcamp sålde slut på under en timme, ett tydligt bevis för hur uppskattat eventet har kommit att bli. Under tre dagar i Tylösand ges svenska CIO:er en unik möjlighet att mötas under avslappnade former och utbyta erfarenheter med varandra. Bootcamp är Sveriges ledande event för it-beslutsfattare och väntelistan är som vanligt lång.

–Det är fantastiskt att åter få välkomna alla gäster till den tionde upplagan av Bootcamp i Tylösand. Den mötesplats som vi har skapat är unik i sitt slag på grund av stämningen som infinner sig, något som våra gäster återkommande vittnar om. Jag har haft förmånen att få vara med på hela resan, från det första eventet till där vi är idag vilket är helt fantastiskt, säger Magnus Sallbring, hr- och marknadsdirektör på Atea.

Årets tema: Det digitala ekosystemet

I kölvattnet av digitaliseringen växer nya digitala ekosystem fram. Att kunna navigera i snabb förändring kräver en ny syn på samarbete- och mod. Att omfamna förändring är absolut nödvändigt för att fortsätta vara framgångsrik och alla branscher upplever en ökad hastighet i förändringstakten. I mitten av denna transformation finns it-branschen som möjliggör digitaliseringen.

Följ det som händer under Bootcamp här