Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2016-02-05

HP hyllar Atea fyrfaldigt

Under HP Enterprises årliga arrangemang Guldmyran tog Atea hem fyra av de eftertraktade utnämningarna - inklusive det mest prestigefyllda priset Årets partner.

– Vi är mycket glada och stolta över utmärkelserna. Det här är ett resultat av tuffa mål och ett tätt och bra samarbete mellan HP och Ateas drygt 30 kontor från Kiruna till Malmö, säger Christer Eklund, regionchef Stockholm.

HP Enterprise motiveringar till de fyra Guldmyrorna lyder: 

Guldmyran Partner of the Year 2015

”Årets vinnare lyckas vara både stora och nära, erfarna och nyfikna, breda och vassa. Hör jublet från skolorna i Småland till gruvorna i Norrbotten, vi är så stolta över att få bygga Sverige med IT tillsammans med er!”

Guldmyran Most Strategic Deal 2015

”Efter tre års hårt och målmedvetet arbete lyckas man på nytt få kundens förtroende att bygga helautomatiserade datacenter och utveckla kundens applikationsportfölj för att bli Cloud Native.” 

Guldmyran Print Solutions 2015

”För det här gänget finns inga dolda utskriftskostnader. Allt grävs fram och redovisas, tydligt och ärligt. Så förflyttar man diskussionen från kostnaden för en maskin till värdet på en tjänst. Sedan är det bara att addera mervärden.”

Guldmyran Converged Infrastructure 2015

”Med djup kundinsikt, ledande spetskompetens och HP:s konvergerande och hybrida datacenterlösningar har denne partner transformerat kundens utmaningar till en bra affär.”