Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2016-12-01

Deltagarna på Atea IT-arena bidrog med 23 370 kronor till Cancerfonden

Atea sponsrar friidrottaren Nadja Casadei som varit drabbad av cancer. Vi stöttar henne på hennes väg tillbaka inom friidrotten, men också i hennes arbete för andra i deras kamp mot cancer.

Deltagarna på IT-arenan uppmanades att bidra till Cancerfonden genom att gilla Atea på Facebook när de besökte eventet. För varje gilla-markering skänker Atea 10 kronor. Totalt bidrog IT-arenans 3 500 besökare med 11 685 kronor till Cancerfonden.

Två av Ateas partners som var med på IT-arenan, Logitech och Contour Design, har valt att stötta initiativet och skänker motsvarande den summa som samlats in. Tillsammans samlade vi ihop 23 370 kronor. Pengarna går oavkortat till Cancerfonden.

Se Nadjas hälsning här


— Atea har en kultur med stort hjärta och det är vi stolta över. IT-arenan såg vi som en inbjudan till alla som deltar, både kunder och leverantörer, att också vara med och göra gott. Vi har alla någon i vår närhet som på ett eller annat sätt blivit drabbad av cancer. Det känns fint att vi tillsammans kan göra skillnad, säger Ulrika Furuberg Pettersson, ansvarig för Atea IT-arena.

Årets IT-arena besökte 15 orter från Malmö i söder till Umeå i norr.