Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2016-06-13

Atea uppfyller de nya kraven i Ciscos partnerprogram.

Atea har kvalificerat sig som Cisco Gold Certified Partner ännu ett år. Det innebär att företaget uppnått den högsta partnernivån och därmed alla krav för att sälja, installera och stödja Ciscos lösningar.
Guldmedalj

– Ciscos guldpartner-certifiering förändras i takt med att kunderna behov skiftar. Det är oerhört positivt att Atea nu visar att man möter de nya kraven i vårt guldpartnerprogram och står redo att vägleda kunderna att dra nytta av digitaliseringens möjligheter, säger Johan Ahlm, partnerchef Cisco Sverige.

I guldcertifieringen ingår även områdeskompetens som personal, support, specialisering och hybrid it.

– När marknaden nu transformeras mot molnet och digitalisering är det viktigt att vi som partners tillsammans möter upp det. Vi har ett nära och integrerat samarbete som bekräftas av den senaste guldcertifieringen, säger Jens Kronvall partneransvarig för Cisco på Atea.

Utvecklingen av marknaden gör att Cisco ställer nya krav på sina partners. Det handlar om en djupare kompetens och förmåga att leverera molntjänster baserat på Ciscos teknik. Något som nu avspeglas i deras partnerprogram.