Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyhetsarkiv
Nyhet2018-11-05

Atea-medarbetare tar plats i Citrix expertråd

Daniel Särnström är en av 40 utvalda seniorkonsulter i världen som fått en personlig inbjudan till Citrix expertråd, PTEC. Därigenom blir han nu en länk mellan utvecklare och kund så att kommande produkter kan fortsätta motsvara marknadens efterfrågan.

PTEC står för Partner Technical Expert Council och genom rådet ger Citrix sina partners möjlighet att påverka och bidra till den framtida produktutvecklingen. Det är ett erkänt och exklusivt forum som skapar stort värde för Ateas kunder.

- Våra kunder får i princip en gräddfil till product managers och utvecklare av Citrix produkter, säger Daniel Särnström.

Närmast för Daniel väntar hans första PTEC-träff i Orlando i januari. Dit tar han med sig konkretafrågeställningar som påverkar nästa version eller versionen därefter av Citrix-produkter. 

- Nu ska jag samla in en hel drös med önskemål från alla duktiga Citrix-konsulter som Atea har utspridda över landet. Sedan ser jag såklart fram emot att få en tydlig bild av Citrix vision kring befintliga och eventuella nya produkter.