Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyhetsarkiv
Pressmeddelande 0001-01-01

Västra Götalandsregionen förlänger avtalet med Atea

Atea har varit Västra Götalandsregionens strategiska partner och leverantör av it som tjänst under de tre senaste åren. Nu väljer Västra Götalandsregionen att förlänga avtalet i ytterligare två år. Det beräknade värdet på affären uppgår till cirka 200 miljoner kronor.

Den positiva utvecklingen för Ateas Göteborgskontor fortsätter och kommer medföra nyanställningar. Företaget räknar med att anställa ytterligare 50-60 personer i Göteborg under 2018 till följd av den kraftiga expansionen.

– Att Västra Götalandsregionen, som är en av våra viktigaste och största kunder, valde att förlänga sitt klientavtal med oss är vi givetvis är mycket glada för. Vi har haft ett tätt och framgångsrikt samarbete under de tre senaste åren. När en av Sveriges största arbetsgivare visar oss fortsatt förtroendet att vidareutveckla klientaffären är det ett tydligt kvitto på att vårt samarbete fungerat väl, säger Peter Falk, regionchef Atea.

Avtalet innehåller bland annat rådgivning, leverans av datorer, bildskärmar, plattor och arbetsplats som tjänst till Västra Götalandsregionens 55 000 anställda.

För mer information, kontakta:
Peter Falk, regionchef Atea, +46 31 744 51 80, peter.falk@atea.se

Peter Falk
Peter Falk Chef Satsningar