Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2023-10-25

Ateas konsulter tar tunga certifieringar inom nätverksdesign

Ateas konsulter Andreas Rasmussen och Narottambhai Prajapati har precis genomfört några av branschens tyngsta partnercertifieringar, båda med fokus på nätverksdesign.
Två Atea-medarbetare i soffa

Andreas Rasmussen, som är systemkonsult på Atea i Piteå, har tagit HPE:s tyngsta certifiering inom nätverksdesign och Narottambhai Prajapati, som arbetar som lösningsarkitekt på Atea i Göteborg har precis avklarat certifieringen Cisco Certified Design Expert (CCDE).

– Förutom att certifieringarna säkerställer att Ateas kunder får bästa tänkbara kvalitet och service, visar Andreas och Narottambhais karriärresor vilka möjligheter till utveckling och spännande uppdrag som Atea erbjuder drivna medarbetare, säger Jenny Lundström, chef för Professional Services på Atea.

Kräver disciplin, intresse och örat mot marken

Utan sin mångåriga erfarenhet i nätverksdesign och koll på den senaste tekniska utvecklingen inom området hade det för Andreas Rasmussens del varit omöjligt att klara av certifieringen Aruba Certified Design Expert. Men hans karriär har hela tiden kretsat kring nätverk på ett eller annat sätt – och han har tagit vara på möjligheterna att utveckla sig.

– Jag har alltid haft i mig att vilja bli bättre på det jag gör, så det var ett naturligt steg för mig att försöka ta HPE:s högsta certifiering också när jag tagit de två andra certifieringarna för Associate och Professional, säger Andreas Rasmussen.

För Narottambhais del så handlar det om en av de mest avancerade nivåerna av Cisco-certifieringar, och som fokuserar på nätverksdesign och arkitektur.

– Certifieringen är känd för att vara en av de mest krävande och arbetsamma certifieringarna inom Cisco-ekosystemet. Jag är givetvis glad att vara den första på Atea Sverige som har den certifieringen, men jag hoppas inte att jag blir den sista, säger Narottambhai Prajapati.

För mer information, vänligen besök www.atea.se/karriar/framtid-som-konsult

Jenny Lundström
Jenny Lundström Chef Professional Services