Laddar meny

Microsoft utser Johan Dahlbom till Most Valuable Professional

Nyhet 2015-04-08
Microsoft utser en av Ateas medarbetare inom Office 365 till Most Valuable Professional. Ateakonsulten Johan Dahlbom är en av 116 i världen med den åtråvärda Microsoft-titeln.

Johan Dahlbom är sedan lång tid en passionerad anhängare av Office 365-lösningar och med MVP-utmärkelsen är nu globalt erkänd som en av de främsta experterna inom området.

Idag har totalt 116 personer MVP-titeln för Office 365, varav sju är svenskar. Bakgrunden till Johans utmärkelse är hans stora engagemang kring Office 365 i social medier, bloggar och konsultuppdrag inom Office 365-plattformen.

– Vi arbetar konstant med att förmedla de bästa kunskaperna och konsulterna till våra kunder, det gäller inte minst Office 365, och därför känns det väldigt positivt att även få en officiell bekräftelse av Microsoft, säger Anders Grönlund, Microsoftansvarig på Atea.

Microsoft MVP Awards instiftades för drygt tjugo år sedan för att ge erkännande och uppmärksamhet till individer över hela världen som på ett utmärkande sätt bidrar till att skapa och sprida nya innovativa lösningar inom Microsoftområdet.

Besök gärna Johan Dahlboms blogg http://365lab.net.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer