Laddar meny

Hans Gustavsson återvänder till Atea

Nyhet 2015-11-30
Hans Gustavsson tillträder som chef för affärsområdet print på Atea. Efter nio år på Samsung och Koneo väljer Hans Gustavsson att axla ett nytt ansvar hos Atea.

– Jag är mycket glad över att vara tillbaka på Atea och känner mig grymt taggad att fortsätta utveckla erbjudanden inom såväl utskrift som tjänst, lösningsaffärer och traditionella produktaffärer, säger Hans Gustavsson, affärsområdeschef Atea. 

Närmast kommer Hans Gustavsson från Koneo där han var vd för verksamhet i Västervik, Tranås och Vimmerby. Dessförinnan arbetade Hans i olika chefsroller på Samsung Electronics Nordic.

Det var 2001 som Hans var med och drog igång Ateas satsningen på print - en verksamhet som sedan har vuxit både organiskt och genom förvärv. Idag är utskriftshantering en central och integrerad del i kundernas it-infrastruktur.

– Jag har alltid uppskattat kulturen och värderingarna hos Atea och upplever att de har utvecklats ännu starkare de senaste åren. Det är viktiga komponenter både för anställda och kunder, säger Hans Gustavsson.

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Hans tillbaka till oss. Få personer förstår branschen och kundernas förändrade behov bättre och Hans har ett härligt driv som kommer till stor nytta när det handlar om att utveckla Ateas affärer, säger Carl-Johan Hultenheim, vd Atea.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer