Laddar meny

Atea prisat på Guldmyre-galan

Nyhet 2015-02-06
Atea Sverige deltog under gårdagen vid den årliga IT-partnergalan Guldmyran, arrangerad av HP på Münchenbryggeriet i Stockholm. Vi var nominerade i fem klasser; Personal Systems 2014, Services 2014, Converged infrastructure, Client solutions samt Most strategic deal.

Atea förärades med tre myror med följande motiveringar:

Personal Systems 2014

"Årets vinnare visar vad som händer när man toppar en ovanligt flexibel affärsmodell med en välutvecklad samarbetsförmåga. När volymerna ökar blir det här gänget bara mer framåtlutande, mer proaktiva och mer lösningsorienterade. Ett strålande exempel på partnersamarbete!"

 

Convergered Infrastructure

"Årets vinnare är ett levande bevis på hur viktigt det är att tänka långsiktigt. Med hög certifiering inom samtliga områden är de en respekterad och trovärdig partner, både till HP och till kunderna. En vinnare, både i marknadens och Guldmyrans ögon."

 

Client Solutions

"Hög specialistkompetens kombinerat med lokal närvaro har visat sig vara ett framgångsrecept. Känner man kunden förstår man verksamheten, förstår man verksamheten ser man behoven och då kan man även presentera rätt lösningar. Goda kundrelationer leder helt enkelt till bra och lönsamma affärer."

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer