Laddar meny

Atea åter först i Norden med Citrix

Nyhet 2015-05-13
Atea får som första partner i Norden ytterligare en Citrix Specialist utmärkelse, Mobility Management. Sedan tidigare har Atea utmärkelsen Networking Apps and Mobile Security.

– Det är med stor glädje vi konstaterar att Atea fortsätter sin resa som första specialiserade partner i Sverige inom ytterligare ett viktigt område, säger Mats Ericson, kanalansvarig på Citrix.

Mobility Management innebär kompetens att hantera appar och data på mobila enheter genom produkterna XenMobile och ShareFile från Citrix

– Vi är stolta och glada att lyckas med ambitionen att erbjuda våra kunder högsta möjliga kompetens och värde som den här utmärkelsen innebär. Vi fortsätter nu med arbetet att säkra även de återstående två av fyra områdena hos Citrix, säger Peter Gustafsson, ansvarig för Citrix på Atea

Citrix Specialist innebär certifieringar på högsta nivåerna, genomfört en praktisk examen samt validering av arbetet genom dokumenterade, framgångsrika kundimplementeringar.

För att uppnå en specialisering, måste en Citrixpartner visa djup, praktisk erfarenhet och framgångsrika kundprojekt med högt ställda krav.

Specialiseringarna ger ett starkare kundvärde för kvalificerade partners som är förberedda att hantera komplexa och tekniska projekt och leverera helhetslösningar.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer