Laddar meny

Atea är HP System Integrator och Client Volume Partner of the Year

Nyhet 2013-01-25
På HP:s årliga prisutdelning för partners förärades Atea två myror i klasserna System Integrator of the Year samt Client Volume Partner of the Year.

- Vi är tacksamma för de fina myrorna! Vår satsning på marknadens vassaste erbjudande inom automatisering och private cloud tillsammans med HP, Microsoft och Intel är en del av de förflyttningar vi gjorde under förra året. Och på klientområdet har vi, mot strömmen på marknaden, lyckats väl med att sätta it i funktion hos många kunder, säger Niclas Torlén, chef affärs- och säljutveckling Atea Sverige. 

HP:s motivering för Atea som 2012 års System Integrator var:

Med stor förståelse och kunskap om it-marknadens ökade behov av dynamiska, automatiserade och öppna datacenterlösningar har årets vinnare hjälpt många företag och organisationer till en effektivare och konkurrenskraftigare it-miljö. Närhet till kund och hög kompetens inom HPs datacenterlösningar gör att vinnaren befäster sin ställning som en av Sveriges ledande systemintegratörer.

HP:s motivering för Atea som Client Volume Partner of the Year var:

Med hög kompetens och stor förståelse för sina kunders behov har årets vinnare fått deras konstanta förtroende till att leverera stora volymer inom samtliga branscher och kundkategorier. Vinnaren har genom ett nära samarbete med HP funnit ett framgångsrikt koncept samt har mycket professionellt och effektivt levererat ett flertal stora krävande arbetsplatsinstallationer, vilket har resulterat i många nöjda kunder.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer