Laddar meny

Atea vinner tre guldmyror av HP

Nyhet 2012-01-29
Atea kunde i helgen stolt ta emot tre utmärkelser från HP: Partner Of the Year, Volym Partner Of the Year samt Networking Partner Of the Year.

HP:s motiveringar:

Partner of the Year – Atea Sverige AB, Sverige

"I hård konkurrens på en allt tuffare marknad har Atea befäst sin ställning som en av Sveriges ledande aktörer inom IT-infrastruktur.
Med HPs produkter, tjänster och lösningar har Atea hjälpt företag och organisationer att öka nyttan av it genom att leverera förenklad hantering, drift och utveckling av it-infrastruktur, vilket har resulterat i tillväxt inom HPs samtliga affärsområden.
Atea är en självklar samarbetspartner och en värdig vinnare av HP Partner of the Year 2011.
Hela HP gratulerar och tackar för ännu ett enastående år tillsammans."

Networking Partner of the Year – Atea Sverige AB, Sverige

"Atea har under 2011 gjort en målmedveten satsning och tydlig plan att växa tillsammans med HP Nätverk. Atea har levererat stabila och framtidsäkrade nätverkslösningar för moderna och öppet standardiserade nätverk, redo för morgondagens dynamiska datacenter.
Med en rikstäckande specialkompetens i kombination med HPs innovativa nätverkslösningar har Atea funnit ett vinnande koncept.
HP tackar Atea för ett fantastiskt 2011 och ser fram emot ett minst lika starkt 2012!"

Client Volume Partner of the Year – Atea Sverige AB, Sverige

"Den totala volymmarknaden 2011 var tuff med en klart lägre tillväxt än föregående år. Trots detta har Atea ökat sin volym med nästan en tredjedel år efter år. Att genomföra detta från en redan stor och stark ställning gör det inte mindre imponerande.
Med sitt starka partnerskap till HP i kombination med stort kundfokus och affärsmässiga koncept har Atea stärkt sin position ytterligare. Under 2011 har Atea, tillsammans med HP, vunnit många stora affärer och genomfört ett stort antal volymutrullningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt. Detta har resulterat i väldigt nöjda kunder."

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer