Laddar meny

Atea deltog på det intressanta business eventet Internet Bay i Luleå på Kulturens Hus

Nyhet 2012-02-07
Torsdagen 2 februari fanns Atea, Hans Lindkvist-Bodlund och Victoria Blomquist, representerade på business eventet Internet Bay på Kulturens hus i centrala Luleå. Vi fick tillfälle att prata med intressanta samarbetspartners, befintliga och potentiella kunder samt studenter från Luleå Tekniska Universitet.

Eventet riktar sig till företag som vill nätverka och finna potentiella partners, kunder och samarbeten men även bara för att presentera sig själva.

Dagens schema var fullspäckat med många intressanta programpunkter så som exempelvis berättelsen om det extraordinära projektet som fick Facebook att välja Luleå som ort för placering av sina datahallar. Även föredraget av Niklas Myhr, Ph.D. inom Sociala medier på Chapman University som var uppkopplad via videokonferens från Kalifornien, var intressant att lyssna på och gav oss många tankeväckare kring hur dessa medier påverkar oss dagligen. Christoffer Klemming som är Product Marketing Manager på Google avslutade dagen med att berätta om deras syn på framtiden.

Vi tackar för möjligheten att prata med intressanta samarbetspartners, befintliga och potentiella kunder samt studenter från Luleå Tekniska Universitet.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer