Tillbaka till Nätverk
molnbaserat nätverk it som tjänst Datacenter och nätverk

Molnbaserat nätverk

Våra molnbaserade nätverkstjänster innebär att du hyr nätverksfunktioner av oss.

5 fördomar om nätverk och varför de inte stämmer

Tänker du; krångel, tekniskt strul och nödvändigt ont gällande nätverk. Så behöver det inte vara. Faktum är att ett nätverk faktiskt kan effektivisera din verksamhet på många sätt.

 

Hyr molnbaserat nätverk

När du hyr molnbaserade nätverkstjänster innebär det att du hyr nätverksfunktioner av oss. Det kan vara hela verksamhetens nätverksinfrastruktur eller utvalda delar som till exempel den trådlösa infrastrukturen.

Med Atea som funktionsleverantör av ditt nätverk agerar du som beställare och kravställare. Vi ansvarar för drift, underhåll, förvaltning, förändring och utveckling av ditt lokala nätverk för att säkerställa den kvalitet och säkerhet din verksamhet behöver för att fungera optimalt.

Ateas molnbaserade nätverkstjänster omfattar hårdvara, licenser, konsulttjänster, service och support-paket för att uppfylla en modern leverans av ditt lokala nätverk till ett förmånligt månadspris.

Leveransen av tjänsten är utformad för att kombinera Ateas centrala driftsorganisation med vår lokala närvaro där våra tekniska specialister finns för att hjälpa din verksamhet med en optimal leverans.

  • Trådat nätverk - trådat nätverk från molnet
  • Trådlöst nätverk - trådlöst nätverk från molnet 
  • Säkert nätverk - anslut säkert till nätet
  • Lilla nätverket - trådat, trådlöst och säkert - allt i ett

Kom igång med Molnbaserat nätverk

?

 

Tillbaka till Nätverk
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer