Hoppa till huvudinnehåll
Atea har nära samarbeten med många mjukvaruleverantörer som vi är väldigt stolta över. För att ligga i framkant håller våra experter ständig koll på de senaste nyheterna och trenderna. Läs intervjuerna med dem genom att klicka på boxarna nedan.

Inspelat webinar - Bli effektivare med Adobes Acrobat Pro/Acrobat Sign

Här går vi igenom hur du kan få ut det mesta av din Microsoft-infrastruktur och förbättra användarupplevelsen genom Adobes Acrobat Pro och Acrobat Sign.

Under de senaste åren har företagen, myndigheter och organisationerna gjort stora framsteg i digitaliseringen av sina verksamhetskritiska processer, men manuella och siloformade processer eller processteg fortsätter att hota medarbetarnas och kundernas produktivitet, effektivitet och upplevelse. 

 

Ta del av vårt webinar - Adobe migrering till Atea Cloud Portal

Här berättar vi om migreringen till Atea Cloud Portal, vad det innebär för er samt hur ni enkelt hanterar er Adobe-förnyelse.

Synkroniseringen har till syfte att bland annat underlätta er beställning av Adobe-licenser och automatisera förnyelseprocessen, vilket i sin tur sparar er tid och arbete.

Mer om vad migreringen innebär för er organisation

White Paper: Välj en enklare molnresa

Molnresan är både nödvändig och önskvärd, men för många är den också förknippad med stora hinder, eftersom processen normalt tar mycket tid och resurser i anspråk. Tanken med Azure VMware Solution (AVS) är att göra processen betydligt smidigare och sänka tröskeln till en modernisering av it-miljön.

Med den nya tjänsten Azure VMware Solution får du en snabb och säker väg till molnet, som inte kräver att du byter ut din befintliga it-infrastruktur. Nu behöver du inte längre strukturera om kod eller bygga om appar för att komma igång med flytten.

Läs mer om vilka fördelar AVS innebär för din verksamhet.

White Paper

Rådgivning runt mjukvara från våra partners

IBM

Digitala lösningar gör din molnresa säker.

VMware

Digitala lösningar som passar alla.

Red Hat

För ökad innovationskraft.

Adobe

Gör det enkelt att arbeta med PDF:er.

Oracle

Säkra och snabba databaser som passar alla.

Microsoft

Ett säkert kort.

Snow

Kontroll på dina mjukvarulicenser.

Citrix

För den som vill jobba var som helst.

Automatiserade säkerhetslösningar

Den ökade digitaliseringen och många nya direktiv som GDPR och NIS ställer allt högre krav på företagens säkerhet. Atea har nära samarbeten med många säkerhetsleverantörer som vi är väldigt stolta över och vi har tagit fram flera olika typer av säkerhetslösningar som passar de flesta företag. Experterna Niclas Wedlund och Mattias Sandberg berättar om våra tjänster och varför det är så viktigt att prioritera säkerheten.

Goda relationer med leverantörer

Goda relationer med både svenska och internationella tillverkare ger oss möjlighet att föra fram din talan kring programvara och användning. Vi sitter bland annat med i flera leverantörers ”Advisory Committees”, där vi för fram våra kunders synpunkter och önskemål. En god relation ger oss rätt förutsättningar att hjälpa dig som kund när det krisar i din verksamhet.

Dedikerat team

Atea tillhandahåller mjukvara från över 1500 tillverkare. Vår personal har spetskompetens och arbetar dedikerat med leverantörer som Microsoft, Snow Software, VMware, Veeam, Veritas, Citrix, Oracle, Red Hat och IBM.

Vi investerar löpande i kompetensutveckling för våra medarbetare, vilket ger oss kunskapen att guida dig som kund till rätt lösning för din verksamhet.