Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Mjukvara och licenser
mjukvara avtal Digital arbetsplats

Rådgivning om mjukvara

Atea har nära samarbeten med många mjukvaruleverantörer som vi är väldigt stolta över. För att ligga i framkant håller våra experter ständig koll på de senaste nyheterna och trenderna. Läs intervjuerna med dem genom att klicka på boxarna nedan.

Microsoft – ett säkert kort

- Jag skulle särskilt vilja nämna Microsoft 365 E5 Security. Denna säkerhetslösning är en del av molntjänsterbjudandet, men viss funktionalitet går också att använda för lösningar on prem. Det är egentligen inte en separat tjänst utan en integrerad lösning som hjälper kunderna lyfta säkerheten inom flera delar av sin it-miljö. Den skyddar användarens information och identiteter så att de undviker risk och kostnader som kopplas till förlorad information, såsom att it-system ligger nere och att identiteter blir stulna, säger Tomas Persson.

Mer om Microsoft

Automatiserade säkerhetslösningar

Den ökade digitaliseringen och många nya direktiv som GDPR och NIS ställer allt högre krav på företagens säkerhet. Atea har nära samarbeten med många säkerhetsleverantörer som vi är väldigt stolta över och vi har tagit fram flera olika typer av säkerhetslösningar som passar de flesta företag. Experterna Niclas Wedlund och Mattias Sandberg berättar om våra tjänster och varför det är så viktigt att prioritera säkerheten.

Mer om automatiserade säkerhetslösningar

Goda relationer med leverantörer

Goda relationer med både svenska och internationella tillverkare ger oss möjlighet att föra fram din talan kring programvara och användning. Vi sitter bland annat med i flera leverantörers ”Advisory Committees”, där vi för fram våra kunders synpunkter och önskemål. En god relation ger oss rätt förutsättningar att hjälpa dig som kund när det krisar i din verksamhet.

Dedikerat team

Atea tillhandahåller mjukvara från över 1500 tillverkare. Vår personal har spetskompetens och arbetar dedikerat med leverantörer som Microsoft, Snow Software, VMware, Veeam, Veritas, Citrix, Oracle, Red Hat och IBM.

Vi investerar löpande i kompetensutveckling för våra medarbetare, vilket ger oss kunskapen att guida dig som kund till rätt lösning för din verksamhet.

Tillbaka till Mjukvara och licenser
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer