Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Mjukvara och licenser

Rådgivning om mjukvara

Atea har nära samarbeten med många mjukvaruleverantörer som vi är väldigt stolta över. För att ligga i framkant håller våra experter ständig koll på de senaste nyheterna och trenderna. Läs intervjuerna med dem genom att klicka på boxarna nedan.

White Paper

White Paper: Välj en enklare molnresa

Molnresan är både nödvändig och önskvärd, men för många är den också förknippad med stora hinder, eftersom processen normalt tar mycket tid och resurser i anspråk. Tanken med Azure VMware Solution (AVS) är att göra processen betydligt smidigare och sänka tröskeln till en modernisering av it-miljön.

Med den nya tjänsten Azure VMware Solution får du en snabb och säker väg till molnet, som inte kräver att du byter ut din befintliga it-infrastruktur. Nu behöver du inte längre strukturera om kod eller bygga om appar för att komma igång med flytten.

Läs mer om vilka fördelar AVS innebär för din verksamhet.

Ta del av vårt webinar - Microsoft New Commerce Experience

Den 10 januari lanserades Microsoft New Commerce Experience. Detta är Microsofts nya kommersiella program för kunder som införskaffar licenser från partners via Cloud Solution Provider (CSP) programmet. Det sker en rad förändringar jämfört med nuvarande program och under en begränsad period kommer det finnas förmånliga erbjudanden att nyttja som vi vill upplysa er om. Ta del av inspelningen från vårt webinar.

Rådgivning runt mjukvara från våra partners

IBM

Digitala lösningar gör din molnresa säker.

VMware

Digitala lösningar som passar alla.

Red Hat

För ökad innovationskraft.

Adobe

Gör det enkelt att arbeta med PDF:er.

Oracle

Säkra och snabba databaser som passar alla.

Microsoft

Ett säkert kort.

Snow

Kontroll på dina mjukvarulicenser.

Citrix

För den som vill jobba var som helst.

Automatiserade säkerhetslösningar

Den ökade digitaliseringen och många nya direktiv som GDPR och NIS ställer allt högre krav på företagens säkerhet. Atea har nära samarbeten med många säkerhetsleverantörer som vi är väldigt stolta över och vi har tagit fram flera olika typer av säkerhetslösningar som passar de flesta företag. Experterna Niclas Wedlund och Mattias Sandberg berättar om våra tjänster och varför det är så viktigt att prioritera säkerheten.

Mer om automatiserade säkerhetslösningar

Goda relationer med leverantörer

Goda relationer med både svenska och internationella tillverkare ger oss möjlighet att föra fram din talan kring programvara och användning. Vi sitter bland annat med i flera leverantörers ”Advisory Committees”, där vi för fram våra kunders synpunkter och önskemål. En god relation ger oss rätt förutsättningar att hjälpa dig som kund när det krisar i din verksamhet.

Dedikerat team

Atea tillhandahåller mjukvara från över 1500 tillverkare. Vår personal har spetskompetens och arbetar dedikerat med leverantörer som Microsoft, Snow Software, VMware, Veeam, Veritas, Citrix, Oracle, Red Hat och IBM.

Vi investerar löpande i kompetensutveckling för våra medarbetare, vilket ger oss kunskapen att guida dig som kund till rätt lösning för din verksamhet.

Eric Sjöström

Eric har många års erfarenhet i programvarubranschen både som konsult, rådgivare och säljare. Eric brinner för att hjälpa kunder att få maximal nytta av sina programvaruinvesteringar och arbetar idag med försäljning av IBM-licenser och lösningar till Ateas kunder i hela Sverige.
Tillbaka till Mjukvara och licenser