Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Microsoft Teams

En lektion i Microsoft Teams

Nu när vi inte har lika lätt att mötas och arbeta där vi är vana kan Microsoft Teams göra skillnad. Teams ger dig och dina kollegor möjlighet att bibehålla produktiviteten och få saker gjort på ett effektivt sätt digitalt.

Ateas experter Adam Deltinger, Microsoft MVP och Per Jonsson, produktivitetskonsult i ett webinar för att lära och inspirera dig om smart samarbete med Microsoft Teams.

Under 45 minuter går vi igenom följande punkter samt mycket mer:

Hur du realiserar och kommer igång med att arbeta med Teams

Demo av scenarion som är vanliga i arbetsvardagenHur du samarbetar med på fjärravstånd med dina kollegor med den enheten som passar dig bäst.

Ateas expert Adam Deltinger, MVP Microsoft och Per Johnson, produktivitetskonsult i ett webinar där du blir inspirerad i hur du kan planera, strukturera och kommunicera med kollegor via Microsoft Teams på det mest flexibla sättet.

Under 45 minuter går vi bland annat igenom:

  • Hur du enkelt kan planera och kommunicera
  • Hur du samarbetar och kommunicerar oberoende plats med dina kollegor med mobil, platta eller dator.
  • Råd för komma igång snabbt och enkelt
  • Tips för en förenklad och effektfull vardag
Microsoft Teams

Frågor och svar

Kan man vara medlem av flera team? Finns det en gräns för hur många som kan vara med i ett teams audio möte? Kan man ha ett team som är helt externt - utanför organisationen? Är Teams säker att använda i vår verksamhet?

Frågorna är många och här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Frågor och svar om Teams

Katarina Gullstrand

Katarina har drygt tjugo år i branschen och brinner för verksamhetsnära it och att arbeta med it-verktyg som underlättar, effektiviserar och förenklar det dagliga arbetet på en arbetsplats. Arbetar nu som concept manager med inriktning mot samverkanslösningar tillsammans med marknadens ledande partners.
Tillbaka till Microsoft Teams