Öka er samarbetsförmåga med Microsoft Teams

Aldrig har vi haft så många sätt att samarbeta som idag. Ändå upplever tre av fyra att de saknar rätt verktyg för det. Microsoft Teams är ett chattbaserat verktyg som samlar personer, konversationer, möten, filer, anteckningar och innehåll på en och samma plats.

Skapa smidigare samarbeten med Microsoft Teams

Längtar du efter en plattform som gör dina samarbeten enklare, mer produktiva och mer engagerande? Microsoft Teams är ett chattbaserat verktyg som samlar personer, konversationer, möten, filer, anteckningar och innehåll på en och samma plats. 

Använd Office 365 kostnadsfritt

Med hänsyn till situationen som råder i Sverige och i världen med anledning av spridningen av Covid-19 ger Microsoft kostnadsfri tillgång till Office 365 E1 (under 6 månader) för alla företag och organisationer som inte redan har tillgång till Office 365.

Har du redan Office 365? Ta hjälp av det kostnadsfria Atea FastTrack (150+ användare), där er it-organisation får stöd i hur ni kommer igång.

För att ta del av båda dessa alternativ, kontakta oss via knappen nedan.

Kontakta oss

Kom igång snabbt med Microsoft Teams

Har ni Microsoft Teams, men ännu inte kommit igång med användandet? Behöver ni få en kickstart för att komma igång och använda verktyget på bästa sätt?

Med tre enkla steg i Ateas erbjudande Kickstart Microsoft Teams kan ni snabbt komma igång och både hålla möten och samarbeta på ett smidigt sätt.

Läs mer om Kickstart Microsoft Teams

En lektion i Microsoft Teams

Ateas experter Adam Deltinger, Microsoft MVP och Per Jonsson, produktivitetskonsult höll ett webinar för att lära och inspirera dig om smart samarbete med Microsoft Teams.

Här kan du ta del av webinaret samt få svar på de frågor som ställdes av deltagarna.

Ta del av webinaret

Så håller du effektiva möten i Microsoft Teams

Så styrde ledningsgruppen upp sina samarbeten – och fick en roligare vardag

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer