Hoppa till huvudinnehåll

Ulrika Juhlin

Erbjudandeansvarig
Ulrika Juhlin

Biografi

Välfärden i Sverige står inför stora utmaningar med en ökad andel åldrande befolkning. Flera nya rapporter och utredningar visar att välfärdens alla verksamheter behöver fokusera på förändringsledning och förnyade arbetssätt för att klara framtida behov och utmaningar. Här ser vi på Atea att digitalisering är ett av verktygen för att lösa detta.

Bakgrund

Jag har min bakgrund i verksamheten som distriktssköterska, där jag haft flera roller. Vi behöver förbättra arbetssätt och processer inom vård- och omsorg för att de personer som arbetar i välfärden ska få mer tid till de som behöver hjälp, människan. Vi ska inte ersätta mänsklig kontakt med robotar! Vi vill avlasta personalen och därmed frigöra tid för mänskliga möten.

I mitt arbete som verksamhetsutvecklare på Ateas område Äldreomsorg ser jag det som en av mina främsta styrkor att jag kan vara en brygga mellan verksamhet och IT. Jag drivs av att hitta lösningar tillsammans med de människor och verksamheter jag träffar.

På bloggen

Som bloggare på Atea hoppas jag kunna dela med mig av mina erfarenheter från verksamheten och digitaliseringsprojekt. Det kommer vara många spaningar och omvärldsbevakning. Självklart kommer jag också berätta om spännande projekt runt om i Sverige.

Följ med oss på Atea i vårt arbete med att hjälpa verksamheter och att digitalisera svensk välfärd.

Publicerade inlägg