Hoppa till huvudinnehåll

Gustav Rydmark

IT-säkerhetsarkitekt
Gustav Rydmark

Vem är jag?

En 30 år gammal civilingenjör och långvarig Täbybo, stereotypiskt nördig med min fria tid om dagarna spenderad kring spel och e-sport. Resterande tid fylls av träning, matlagning och till sist kanske någon minuts vila när det slutligen krävs! Jag har arbetat med olika aspekter säkerhet i åtta år och är en av dem som fått glädjen att jobba vidare inom det område man studerade som ung.

Vad gör jag på Atea?

På Atea sitter jag i den nationella enheten för Säkerhet sen snart två år tillbaka. Det innebär att jag får nöjet att stötta och medverka i säkerhetsprojekt från hela Sverige. Inom grupperingen är jag en av dem som har rollen som tekniskt säljstöd, vilket gör att jag bidrar med kompetens inom nyckelområden där diskussionerna är längre och teknikvalen snårigare. Säkerhet är ett otroligt brett område med en myriad infallsvinklar och här på Atea arbetar vi med de allra flesta. Personligen arbetar jag huvudsakligen med kontroll och uppföljning, övervakning, identitet, federering och rättigheter – något som brukar reflekteras i det jag skriver om här på bloggen!

Det är en otrolig förmån att få arbeta inom säkerhet i världen idag! Tuffa utmaningar vävs ihop med en starkt växande marknad där man gör stor skillnad.