Hoppa till huvudinnehåll

Managed services - hanterad drift

Att utveckla verksamheten med it är enda vägen framåt. Se därför till att inte fastna i förvaltning eller support. Med managerade tjänster från Atea får du ett it-stöd som är skräddarsytt efter verksamhetens behov. Tillsammans ser vi till att ni får mer tid för innovation samtidigt som lönsamheten ökar.
Nytt it-system för Koenigsegg

Nytt it-system accelererar Koenigseggs expansion

När en stor expansion väntar, blev det även dags att se över it-miljön för att kunna möta framtiden för företaget. Under fyra hektiska dagar i oktober 2021 lyckades Koenigsegg byta ut hela sin it-struktur, ersätta det med ett helt nytt och framgångsrikt komma igång med verksamheten igen. Migreringen tog bara fyra dagar.

Så lyckades Koenigsegg

Grönt och klimatneutralt

Hållbarhet är viktigt för oss och för alla våra kunder. Det finns många fördelar med att investera och uppdatera med molntjänster framför frekventa hårdvaruköp. Hos oss får du även hjälp med återvinning genom vårt program GoITLoop. Var med och minska energiförbrukningen och byt till ett mer koldioxidneutralt nätverk med molntjänster.

Bli mer miljövänlig

Sustainability

Ramavtal för offentlig sektor

Som en offentlig institution har du möjlighet att köpa fördelaktigt genom ett antal ramavtal som säkerställer en digital arbetsplats redo för framtiden. Atea har en bred avtalstäckning inom offentlig sektor genom ramavtal upphandlade av Statens Inköpscentral vid Kammarkollegiet och Adda Inköpscentral.
 

It-konsulttjänster

Vi på Atea levererar kvalificerade it-konsulttjänster inom området it-infrastruktur och informationshantering. Med ett heltäckande erbjudande inom informationsteknologi hjälper vi våra kunder med lösningar inom hela vår bredd. Från en lokalt installerad lösning till it som tjänst – det som passar verksamheten bäst.

It-produkter och logistiktjänster

Ateas eShop är en av Nordens största elektroniska handelsplatser! Hos oss hittar du över 250 000 it-produkter, licenser och tillhörande tjänster från ledande tillverkare! Vid köp av it-produkter från oss kan du enkelt lägga till någon av våra mervärdestjänster som är anpassad efter dina behov.