Möt våra medarbetare

Våra medarbetare beskriver Atea som en stimulerande företagskultur med bra utvecklingsmöjligheter. Läs mer om vad våra medarbetare tycker.

asd
Amanda Salmela
Account Manager
”Vi ligger i framkant i en viktig och intressant bransch”

Amanda gillar att ha många bollar i luften och att aktivt arbeta i team. Det är därför jobbet på Atea passar henne så bra.

Vad lockade dig till Atea?

Jag har alltid varit intresserad av hur it kan förändra, utveckla och göra skillnad för individer och samhället. Att jobba på Atea får mig att utvecklas ännu mer och att få vara en del av självaste it-landslaget är väldigt roligt. 

Vad är det bästa med att arbeta på Atea?

Vi ligger i framkant i en viktig och intressant bransch. Allt Atea åstadkommer tillsammans med våra kunder gör skillnad för verksamheter och samhället, vilket är givande att få vara med om. Dessutom är det en varm och lekfull stämning här. 

Vad bidrar du med på Atea?

Jag har ett ungt, nytänkande, perspektiv och ett engagerat sinne. Jag tänker nytt och kan tillsammans med mina kollegor få it-branschen att gå utanför boxen.

Vad utmärker en AM på Atea?

Det är framförallt förmågan att arbeta som ett team, att alltid ha många bollar i luften, jobba proaktivt och en vilja att ta ett stort personligt ansvar.

Vilka utvecklingsmöjligheter ser du på Atea?

Eftersom branschen är i ständig utveckling finns det stora utvecklingsmöjligheter och variationer inom arbetet. Jag vill också slå ett slag för Atea Affärsakademi där medarbetare som arbetar nära våra kunder får en fin möjlighet till utveckling. 

Vilka är dina tre bästa tips till andra som söker jobb på Atea?

Samla kunskap om företaget och fundera på om det passar just dig. För att trivas här är det viktigt att våga lita på sin egen förmåga att lyckas och att man gillar att utmana sig själv.

På Atea sätts laget framför jaget. Hur märks det i ditt arbete?

Vi arbetar dagligen i kundteam där allas kompetens bidrar tillsammans till att bilda ett starkt och sammansvetsat team som driver affärsprocesser framåt.

Om Amanda

Född: 1997.
Roll: Account Manager i Uppsala
Har arbetat på Atea sedan: Oktober 2017.
Kopplar av med: Spendera tid på sjön, bra musik och en mysig filt. 
Atea med tre ord: 
Kompetenta medarbetare, inlevelse, lekfullhet.
Det här visste jag inte om Atea: 
Vilken oerhörd laganda Atea utstrålar och vilken betydelsefull spelare Atea är på marknaden.

Tre egenskaper som är bra att ha på Atea: Social kompetens, engagemang, initiativförmåga.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer