Integrationsprojektledare inom e-handel

Stockholm
2024-08-23

Är du en naturlig spindel i nätet och uppskattar en dynamisk vardag? Vill du bygga värdefulla relationer likväl som att vara med och driva digital transformation? Här är din nästa möjlighet! Vi på Atea söker dig som vill jobba som projektledare med fokus på integrationer inom e-handel. Ta chansen att utvecklas professionellt och som människa tillsammans med oss! 
 

Din roll i laget

Atea eShop är en av Sveriges största e-handelsplattformar och en viktig säljkanal på Atea. Här handlar våra kunder sina it-produkter - hårdvara, mjukvara och tillhörande tjänster. eShop hjälper kunderna i deras inköp, driver försäljning och avlastar säljkåren - allt med kundupplevelsen i fokus. 

E-handelsteamet på Atea består av en härlig mix av individer med olika kompetenser och du kommer ingå i en grupp med fler integrationsprojektledare. Din närmsta chef i rollen kommer att vara Andreas Malm, Chef eShop. "Jag är en engagerad, prestigelös och coachande ledare som värdesätter medarbetarnas åsikter och främjar aktivt deltagande i beslutsfattandet. I mitt team råder en kultur av öppenhet och samarbete. Vi tillsammans skapar en inkluderande och produktiv arbetsmiljö där alla medarbetare känner sig hörda och uppskattade."

I rollen blir du länken mellan vår säljorganisation, kunder och it samt ingår i ett nära samarbete med våra kollegor i de nordiska länderna, där kunskapsdelning och samarbete är nyckeln till framgång. Syftet med rollen är att optimera e-handelsprocessen genom att automatisera flöden samt säkerställa hög kvalité i dina projekt. En kundintegration sker mellan våra kunders inköp- och ärendehanteringssystem och flertalet av Ateas interna system, däribland Atea eShop. Du får möjligheten att vara med på spännande kundmöten för att bland annat presentera lösningar för att på bästa sätt hjälpa våra kunder på deras digitala resa. Till din hjälp har du ett av it-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Projektleda Ateas kundintegrationer för e-handel
 • Leda samt delta i utvecklingsarbete eller projekt relevanta för Ateas e-handel 
 • Ansvara för dokumentering av genomförda projekt, kravspecifikation, planering och leverans av projekt 
 • Ha en nära dialog med verksamhet och it 
 • Genomföra analys av affärsnytta/kravställning 

Vad vi söker hos dig

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du driver framgångsrikt ditt arbete framåt med struktur, noggrannhet och engagemang. Som person trivs du med att skapa nya relationer och ger ett förtroendegivande intryck. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.  
 
För tjänsten som integrationsprojektledare ser vi att du har med dig: 

 • Minst ett par års erfarenhet av it- eller affärsprojektledning
 • Förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande om du också har/är: 

 • Kunskaper inom HTML och XML
 • Kunskap om it-infrastruktur samt affärs- och transaktionsflöden 
 • Erfarenhet av systemintegration  
 • Familjär med XML baserade standarder inom e-handel  
 • Erfarenhet av SSO (Singel Sign On) 
   

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss & mer information

Med anledning av sommaren och semestertider kan återkoppling på din ansökan och svar på eventuella frågor dröja till efter semestertider. Men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum och ansök därmed redan idag! Har du frågor om tjänsten framåt är du varmt välkommen att kontakta Andreas Malm via andreas.malm@atea.se.

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och på att få se din ansökan!

Den här rekryteringen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför samtal och mail från rekryterings- och bemanningsföretag. #LI-HYBRID

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Stockholm
2024-08-23