IT Generalist

Växjö
2024-08-12

Har du en bred kompetens inom teknikområdet samt brinner för att leverera IT i världsklass? Är du driven av dig och gillar att arbeta med en bredd av olika problem och olika kunder? Då kanske vi har tjänsten för dig! Just nu söker Atea Växjö dig som vill jobba som IT Generalist! Som konsult hos oss ges du stora möjligheter att påverka din egen och Ateas framtida utveckling. Atea är en arbetsplats som har medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Skicka in din ansökan idag och bli en del av landslaget i informationsteknologi!  
 

Din roll i laget

I rollen som IT-generalist kommer du att vara en nyckelspelare bakom kulisserna som håller våra kunders IT-miljöer i gång och utvecklas. I generalistrollen kommer du bland annat att ägna dig åt metodisk analys, felsökning och åtgärder kring allt från datorer och kringutrustning till Microsoft-operativsystem, Active Directory, Office 365, Microsoft Azure, servrar, virtualisering, säkerhet, nätverk och skrivare. Du får också chansen att jobba med utrullningar och support i både andra och tredje linjen. Arbetet varierar mellan att vara en ensam problemlösare och att samarbeta i team. Hos oss får du en spännande och utvecklande roll där varje dag bjuder på nya, intressanta utmaningar som du löser tillsammans med dina kollegor och kunder! 

Vad vi söker hos dig

Du har ett brinnande intresse för IT! Vi tror du är en ansvarsfull och strukturerad person, vilket gör att du självständigt kan driva processer framåt. Din samarbetsförmåga är utmärkt tack vare din lyhördhet och kommunikationsförmåga. Med ett stort kundfokus strävar du alltid efter att hitta lösningar och skapa kundnöjdhet. Vi värdesätter personlig lämplighet högt. 

För att lyckas i rollen som IT-Generalist bör du ha följande kompetenser: 

 • Ett stort teknikintresse och en vilja att utvecklas inom IT 
 • Kunskaper i Windows, Office 365, VMware, Citrix, Cisco eller Fortinet  
 • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska 
 • B-körkort och fördelaktigt om du har tillgång till egen bil  

Meriterande

 • Kunskaper inom Microsoft Azure, Amazon Web Services eller motsvarande
 • Microsoft eller VMware certifieringar
 • Dokumenterad erfarenhet av liknande arbete

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Agneta Klingenvik, Konsultchef, via Agneta.Klingenvik@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!   

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor.  

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.   

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.   

Med anledning av kommande semesterperiod kan återkoppling på din ansökan eventuellt dröja något längre än vanligt. Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!  

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Växjö
2024-08-12