Brinner du för den digitala arbetsplatsen?

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2024-08-30

 Är du en lagspelare som vill bli en del av it-landslaget? Brinner du för den digitala arbetsplatsen och har en vilja om att ständigt utvecklas? Då kan en plats i vårt specialistteam på Atea i syd passa dig perfekt! Vi söker just nu dig som vill bli konsult med fokus på klienthantering. Du kan arbeta från valfritt Ateakontor i region Skåne, dvs Malmö/Helsingborg eller Kristianstad. Som konsult hos oss erbjuds du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter, genom spännande och utmanande uppdrag. Med din passion skapar du tillsammans med dina kollegor, kunder och leverantörer The Place To Be – stället där alla vill vara. Ta chansen att utvecklas både professionellt och som människa med oss! 

Din roll i laget

Du kommer att ingå i vårt lokala team av specialistkonsulter med fokus på klienthantering. Där kommer du att bli involverad i hela kedjan från införsäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning. I rollen arbetar du både praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Din roll i laget är att vara en teknisk expert inom ditt område för att kunna möta kundens behov på bästa möjliga sätt – självklart tillsammans med kompetenta och duktiga kollegor. 

Du kommer att arbeta med klient- och serverhantering med SCCM och Intune som verktyg. I rollen kommer du att arbeta med migrering och utrullning av större klientprojekt baserat på Windows 10/Windows 11. Du erbjuds en varierande vardag med kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Du blir del av en utvecklande miljö, där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Ditt team

Som en del av vårt team kommer du att arbeta i en dynamisk miljö där kollegialt stöd och samarbete står i centrum. Vårt team består av 26 dedikerade och skickliga specialister och konsulter, som alla bidrar med unika kompetenser och erfarenheter. Vi värderar kunskapsdelning högt och ser varje medarbetare som en viktig del i vårt gemensamma mål att leverera innovativa lösningar. 
Citat från din framtida chef: Pia Kallenberg – ”Jag är en ledare som entusiastiskt kombinerar strategiskt tänkande med ett genuint engagemang för varje medarbetares utveckling och framgång.” 

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga kompetenser, som är avgörande för att lyckas i rollen som konsult och för att trivas hos oss. Vi ser att du är en ansvarsfull person som strukturerar ditt arbete självständigt, är organiserad, driver vidare processer och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är engagerad, motiverad och fokuserad i ditt arbete med en vilja att anta nya utmaningar för att ständigt utvecklas. 

För att lyckas i konsultrollen som klientspecialist behöver du dessutom: 

 • Erfarenhet och kompetens inom klient- och applikationshantering 
 • Kompetens inom Endpoint management (SCCM och Intune) 
 • Trivas med att arbeta kundnära och vara flexibel 
 • Vara obehindrad i det svenska språket i tal och skrift 

Meriterande: 

 • Kompetens inom Microsoft server och klientoperativsystem 
 • Erfarenhet från migrering och utrullning av klientprojekt 
 • Relevant eftergymnasial utbildning 
 • Certifiering inom MS MD102 

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en konferensresa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Med anledning av kommande semesterperiod kan återkoppling på din ansökan och processen eventuellt dröja något längre än vanligt. Men ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.   

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Pia Kallenberg, Konsultchef, via pia.kallenberg@atea.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anna Kolvik Kiotseridis, Talent Acquisition Partner på Anna.kolvik-kiotseridis@atea.se.  Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag! 

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter och kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor. Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater även en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Varmt välkommen med din ansökan till oss! 

 

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

#LI-HYBRID

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2024-08-30