Konsulter inom nätverk och kommunikation

Eskilstuna
2024-07-31

Vill du bli en del av en härlig gemenskap och få möjlighet att växa inom området kommunikation tillsammans med andra som också brinner för området? Ta chans och bli vår nya konsult inom nätverk och kommunikation på Atea i Eskilstuna!  

Som konsult har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter där uppdragens längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra Eskilstunas team inom kommunikation som består just nu av 7 engagerade individer. Dessutom kommer du ha utbyte och stöd från alla våra andra 1000 it-konsulter som finns över hela Sverige. Tillsammans skapar vi en miljö som präglas av kunskapsdelning och samarbete, där varje medlem bidrar till teamets framgång och utveckling.  

I rollen kommer du att jobba med att designa nya samt förvalta befintliga nätverk, implementation, felsökning, och underhåll av nätverk. Du kommer att agera rådgivare till kunderna för att driva deras utveckling framåt med målet att modernisera, förbättra och effektivisera. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar. 

Ditt team

Citat från din framtida chef: 

"För att lyckas som Nätverkstekniker hos Atea, behöver du vara tekniskt skicklig, flexibel och ha en god samarbetsförmåga. Som din chef, kommer jag vara engagerad och stötta dig i din professionella och personliga utveckling." 

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du gillar utmaningar och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer.  

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har följande: 
•    Bred kunskap inom nätverk och kommunikation (Routing och Switching, trådlöst, nätverksäkerhet). 
•    Arbetat med konfiguration, installation, administration och felsökning av nätverk och kommunikation. 
•    Arbetat med produkter från Cisco, Cisco Meraki och HP Aruba. 
•    Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 
•    B-körkort. 
  
Det är meriterande med kunskap inom ChechPoint, Fortinet och Ubiquiti samt har ett intresse för scripting och programmering. Har du relevanta certifieringar är det positivt. 

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en konferensresa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Med anledning av kommande semesterperiod kan återkoppling på din ansökan och processen eventuellt dröja något längre än vanligt. Men ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Jonsson, konsultchef, via caroline.e.jonsson@atea.se alternativt 016 - 540 17 72.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

#LI-HYBRID

 

Eskilstuna
2024-07-31