ServiceNow - Lösningsarkitekt

Göteborg
2024-08-23

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle?  Just nu söker vi på Atea i Göteborg dig som vill jobba som Lösningsarkitekt med fokus på att bygga kundlösningar med ServiceNow som plattform. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Atea i Göteborg har ett team av erfarna och certifierade ServiceNow-konsulter, säljare och leveransansvariga. Våra uppdrag består av projekt, konsultuppdrag, förvaltning samt olika typer av kundaktiviteter. Vi ingår i affärsområdet Information Management och i din roll som konsult på Atea får du genom laganda, personligt ansvar och ett brinnande engagemang möjlighet utveckla, etablera och leverera Ateas erbjudande för ServiceNow. Vi jobbar dagligen med vårt ServiceNow team i Stockholm och våra andra affärsområden Hybrid Platform och Digital Workspace. Som Lösningsarkitekt på Atea arbetar du nära våra kunder tillsammans med dina kollegor i ett agilt och engagerat team. Du hjälper våra kunder på deras digitala resa genom att säkerställa värdet av kundens investering samt ansvara för design och implementation av projekt och förvaltningsaktiviteter.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Lösningsarkitekt är:

 • Implementation av plattformen och olika integrationslösningar
 • Ansvarar för kvalité, kapacitet, tillgänglighet samt access och säkerhet för lösningen och dess eventuella integrationer
 • Huvudansvarig för den processmässiga samt tekniska lösningsdesignen med fokus på hållbar utveckling av plattformen
 • Rådgivning och problemlösning
 • Utveckling av Ateas erbjudande inom området

Ditt team

Kontoret i Göteborg är en härlig arbetsplats som präglas av öppenhet och en avslappnad atmosfär.  Du kommer att ingå i Team Analytics & Automation som består av seniora konsulter med stort driv och engagemang. Vi stöttar och peppar varandra dagligen i våra olika typer av uppdrag och har roligt tillsammans. Vi har en bred kompetensbas som består av olika specialistområden.
Din närmsta chef i rollen kommer att vara Magnus Franzén, Konsultchef i Göteborg.
”Atea har ett stort fokus på sina medarbetare. Här får du stora möjligheter att utvecklas, både kompetensmässigt och på ett personligt plan. Vi arbetar tätt i teamet och det finns ett starkt partnerskap mellan mig och medarbetarna när det gäller uppdrag och personlig utveckling. För mig är det viktigt att du trivs och känner att du skapar ett värde genom dina uppdrag.” – Magnus, Konsultchef

Vad vi söker hos dig

Du är bra på att dela med dig av dina kunskaper. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som ServiceNow - Lösningsarkitekt bör du ha följande kunskaper:

 • 3-5 års erfarenhet av kravanalys, design, utveckling och implementation av ServiceNow- plattformen
 • Omfattande förståelse och kunskap om nyckelteknologi som är relevant för ServiceNow-integrationslösningar och förmågor
 • Erfarenhet av att utveckla integrationer, appar och mer komplexa lösningar
 • God förståelse för ”on-prem” installationer av ServiceNow
 • Flytande svenska, i tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en konferensresa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Franzén, via magnus.franzen@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

#LI-HYBRID

 

Göteborg
2024-08-23