Intresseansökan som konsult inom Datacenter & Digital Workplace

Östergötland
2023-12-29

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas både professionellt och personligen? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som konsult hos oss inom Datacenter eller Digital Workplace. Du kommer som konsult att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi på Atea Östergötland behöver bli fler då vi har många spännande uppdrag på gång inom flertalet områden. Arbetsuppgifterna varierar stort med driftsuppdrag, migreringar samt implementationer av nya lösningar för både offentliga och privata kunder. Rollen kommer att anpassas efter din kompetens för att du på bästa sätt ska kunna bidra. Det innebär att komplexiteten och inriktningen kommer att se olika ut beroende på din profil och ambition. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.  

Vi har just nu flera kunder som gör stora IT-satsningar och det finns därför många möjligheter till att verkligen vara med och påverka inom samhällsviktiga lösningar & problem, samt få arbeta i kompetenta team med spännande teknologier!  Kunderna är placerade runt omkring Norrköping, Linköping & Nyköping och erbjuder mestadels ett hybrid arbetssätt. Vi ser därför primärt att du befinner dig lokalt i Östergötland.  Notera dock att uppdragen kräver till viss del fysisk närvaro på plats hos kund i Norrköping/Linköping med anledning av säkerhetsklassade arbetsuppgifter.

Kompetenser vi eftersöker inom Datacenter:
•    Nätverk/Brandväggar (Cisco, Fortinet, Checkpoint)
•    Serveradministration inom Windows eller Linux
•    Virtualisering (VMware)
•    Lagringslösningar (Netapp, EMC, HP)

Kompetenser vi eftersöker inom Digital Workplace:
•    Endpointhantering (Microsoft SCCM/CM/MECM/Intune, VMware Workspace One, Linux)
•    Applikationsvirtualisering (Citrix eller VMware Horizon View)

Ditt team

Du kommer tillhöra en fantastisk konsultgruppering inom affärsområdet Digital Workplace på 13 mycket kompetenta kollegor som är utspridda på tre kontor i Östergötland; Norrköping, Linköping & Nyköping. Stämningen inom teamet präglas av en prestigelöshet där alla stöttar & hjälper varandra när det behövs. Kollegorna samarbetar mycket och delar gärna kunskaper med varandra. Dessutom har de roligt ihop och gör mycket aktiviteter tillsammans.

Din framtida konsultchef heter Magnus Möller och här är en kort hälsning från honom: 

" Hej! Magnus Möller heter jag och kommer att vara din närmsta chef. Jag är konsultchef i Östergötland och tillsammans med mina kollegor så arbetar vi tillsammans att hjälpa våra kunder i deras digitala resa. I ett sätt samarbete med mig kommer du att få den stöttning som krävs för att du ska lyckas i din roll. Jag tror på frihet under ansvar och att du ska känna att du har förtroendet att med egna initiativ driva arbetet framåt. "

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga kompetenser, som är viktiga för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som person är du driven och har en god samarbetsförmåga. Det som driver din personliga utveckling framåt är ditt engagemang till att leverera goda resultat samt ditt intresse för nya utmaningar. Du har en förmåga att analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar. Du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor och arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem. Du är stolt över att leverera enkla och stabila lösningar som kan förvaltas effektivt. Att vara lyhörd för kundens behov, kommunikativ samt affärsmässig är en självklarhet för dig. 

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetens:
•    Arbetat inom it/ditt område i minst 2 år
•    Svensk medborgare
•    Behärska svenska och engelska flytande (både tal & skrift)

Det anses vara meriterande att tidigare arbetat som konsult.

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Möller, Konsultchef, via magnus.moller@atea.se alternativt telefonnummer 013 – 37 53 27. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-HYBRID

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

 

Östergötland
2023-12-29