Specialistsäljare

Stockholm, Borlänge, Göteborg, Halmstad, Borås
2023-09-30

Är du en engagerad, driven och målinriktad specialistsäljare som vill vara med och växa tillsammans med oss? Atea AV söker nu fler specialistsäljare med placering i Stockholm, Dalarna och Region Väst (Göteborg, Borås, Halmstad) . Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för att bygga relationer, ledarskap och affärsmannaskap. Är det du? Välkommen till oss på Atea!

Din roll i laget

Som specialistsäljare hos oss på Atea blir du en viktig del av vår utveckling framåt. Du kommer att ha en betydande roll för våra affärer och har stor möjlighet att själv påverka både din personliga samt professionella utveckling. I rollen som specialistsäljare hos oss på Atea kommer du ansvara för att hitta nya kunder och affärsmöjligheter samtidigt som du förvaltar existerande kundbas på ett affärsmässigt sätt. Som specialistsäljare kommer du proaktivt säkerställa den bästa lösningen för kunden genom regelbunden kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners. Du kommer också ha en nära kontakt med våra projektörer, lösningsarkitekter och projektledare genom hela leveransen. 

Ditt team

I rollen som Specialistsäljare hos oss på Atea kommer du tillhöra ett nationellt gäng bestående av 18 Specialistsäljare inom AV (Audio Video). Vi består av en härlig mix av olika typer av individer med många olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för att skapa goda kundrelationer, få ta ansvar och att tillsammans få arbeta som ett lag. Då ditt team sitter nationellt utspritt innebär det mycket nationella samarbeten, men givetvis har du tillgång till ditt lokala Atea-kontor där du lär känna Ateaner från många olika delar av vår organisation.  Vi lever våra värderingar ut i fingerspetsarna, lyfter varandra och sätter Laget före Jaget!

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga egenskaper för att lyckas hos oss och i rollen. Som Specialistsäljare tror vi att du har ett starkt affärsmannaskap, är initiativtagande och har en förmåga att ta snabba beslut. För att trivas i rollen tror vi att du brinner för försäljning och har stark drivkraft att uppfylla kundens förväntningar och uppnå resultat. Du har ett tekniskt intresse, är nyfiken och vill ständigt lära dig nya lösningar. Du kommer proaktivt säkerställa den bästa lösningen för kunden genom regelbunden kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners. Du sätter höga mål för dig själv samtidigt som du aktivt söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du även har följande:

 • Erfarenhet av lösningsförsäljning mot större kunder och organisationer
 • Du har enkelt för att kommunicera i tal och skrift, både svenska och engelska
 • B-körkort
 • Har du tidigare arbetat med AV-teknik är det meriterande
 • Försäljning mot offentligt sektor och erfarenhet inom avtal är meriterande

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor rörande tjänsterna i Borlänge och Stockholm vänligen kontakta Hevin Erdogan, Försäljningschef, via hevin.erdogan@atea.se. Har du frågor rörande tjänsten i Göteborg, Borås och Halmstad vänligen kontakta Mikael Olsén, Försäljningschef, via mikael.olsen@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor. Slutkandidater kan eventuellt även behöva genomgå en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! #LI-HYBRID

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Stockholm, Borlänge, Göteborg, Halmstad, Borås
2023-09-30