Hoppa till huvudinnehåll

ServiceNow-utvecklare

Stockholm
2023-06-11

Vi söker dig som är utvecklare och vill jobba som konsult med att hjälpa våra kunder att växa.  Är du redo för en ny spännande utmaning och gillar att bygga nytt? Då kommer du passa hos oss! Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi har kunderna och du kompetensen – låt oss bygga vidare på vårt vinnande koncept tillsammans!

Atea har tagit stora kliv i vårt partnerskap och engagemang med ServiceNow under 2022. Vi förtjänade 4/5 i Customer Satisfaction Score och uppnådde partnerstatusen Premier. Särskilt glada blev vi över vinsten av EMEA Partner Award, Specialist Segment.

”Ateas starka relationer med sina kunder har gjort att jag som ServiceNow-konsult fått möjligheten att ta en värdefull roll i mina uppdrag. Detta och att kompetensutveckling uppmuntras i högsta grad har gjort det till en fantastisk arbetsplats för mig.” – Alfred Brorsson, Lösningsarkitekt för ServiceNow på Atea.
 

Din roll i laget
I rollen som ServiceNow-utvecklare arbetar du nära våra kunder tillsammans med dina kollegor i ett agilt och engagerat team. Du hjälper våra kunder på deras digitala resa genom att skapa och implementera flöden och integrationer, scripta och arbeta med stories i projekt och förvaltning. Tillsammans bildar vi ett svårslaget team som inte bara inspirerar våra kunder utan även levererar lösningar och vidareutvecklar vårt erbjudande.
 

Vad söker vi hos dig?
Vi tror på dig och dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi tror att du gillar att arbeta i team och vill vara med att bygga laget. Du är självgående och har sinne för att hitta nya lösningar. Du uppskattar möjligheten att möta nya kunder och arbeta i en varierande vardag. Du sätter höga mål för dig själv och söker aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter. Att dela med dig av din kunskap till både kollegor och kund är en självklarhet för dig.

För att lyckas i tjänsten inom ServiceNow ser vi att du har någon eller några av följande kunskaper:

  • Kompetens inom kravanalys, design och implementation av ServiceNow- plattformen
  • Förståelse och kunskap om nyckelteknologi som är relevant för ServiceNow-integrationslösningar
  • Erfarenhet av att bygga skript i ServiceNow-plattformen
  • Erfarenhet av att implementera och utveckla ServiceNow
  • Certifieringar och utbildning uppmuntras

I rollen krävs det goda kunskaper i engelska och svenska språket i tal och skrift.
 

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.
 

Kontakta oss
Vi ser fram emot att läsa ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Aleson, konsultchef, via marcus.aleson@atea.se. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm
2023-06-11