Hoppa till huvudinnehåll

Atea söker nya medarbetare inom it-support!

Malmö
2023-05-01

Atea söker nya medarbetare inom it-support! Är du vår nya landslagsspelare?

Just nu söker vi kollegor till vårt team i Malmö. 
Som anställd på Atea erbjuds du en arbetsplats som präglas av lagkamrater som brinner för det dem gör. Därför kallas vi oss stolt för landslaget inom informationsteknologi!  

“Laget före jaget!”. Tillsammans med ca. 60 medarbetare kommer du jobba mot mål med fokus på kundnöjdhet, kvalitet, en trygg arbetsmiljö, bra inskolningar för nya kollegor och ett fortsatt starkt team. Tillsammans bygger vi Sverige med it!  

Vi förväntar oss utav dig en engagerad, effektiv, lyhörd och kommunikativ service inom it-relaterade frågor till företagsanvändare. Arbetet sker på plats ute hos kund. De ärende som kan ingå i arbetet är till exempel support av företagets applikationer, it-system, dator och kringutrustning.  

 

Dina arbetsuppgifter

För att kunna lyckas i denna roll hos oss på Atea behöver du: 

  • Ett brinnande intresse för it och service! 

  • En god pedagogisk och kommunikativ förmåga. 

  • Tidigare erfarenhet inom it-support där metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning var en del utav vardagen (till exempel Microsofts operativsystem, Microsoft365, nätverk och kommunikation, skrivare och annan kringutrustning). 

  • Grundläggande kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar. Främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem såsom Windows 10.  

  • Grundläggande kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD).  

  •  Svenska och engelska i både tal och skrift. 

  • B-körkort och tillgång till personbil.  

 

Meriterande:

  • Eftergymnasial utbildning med it som fokus.  

  • Kunskaper inom ITIL. 

  • Nära till skratt! 

 

Vårt erbjudande till dig:  

Hos oss på Atea är vi alltid nära beslut. Vi har en medveten satsning på coachande ledarskap och vi prioriterar alltid våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vi har stark laganda med tydliga värderingar som präglar vårt arbete.  Vår kultur är baserad på framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått galenskap. Denna kultur har hjälpt oss bli Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster!  

Vi lägger stor vikt på ansvarstagande utveckling och tillsammans med våra modiga och engagerade medarbetare har vi stolt kunnat påverkat branschen att globalt agera mer hållbart!  

Du är varmt välkommen att kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!
@filip.kammerton@atea.se och @annika.gronberg@atea.se  

 

Malmö
2023-05-01