Hoppa till huvudinnehåll

SharePoint-konsult

Växjö
2023-04-23

Är ditt expertområde Sharepoint och önskar du att bidra med din kompetens till flera organisationer? Vill du bli en del av en härlig gemenskap och få möjlighet att utvecklas? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som konsult med fokus på Sharepoint. Du kommer som konsult att arbeta mot  våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen kommer du att hjälpa våra kunder med olika delar inom SharePoint, Du kommer att Implementera och konfigurera SharePoint-lösningar åt våra kunder, t.ex. intranät och dokumenthantering. Dessutom kommer du vara ett tekniskt säljstöd mot kund där du identifierar behov och tar fram lösningsförslag. Som konsult på Atea kommer du att ingå i vårt framgångsrika team som arbetar mot både offentliga verksamheter och privata företag. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som person är du kreativ och kan hitta nya idéer och angreppssätt samt framföra dem på ett professionellt sätt. I ditt arbetssätt är du noggrann och eftersträvar att uppnå fastställda mål med kvalitet.  

För att lyckas i tjänsten behöver du ha följande kompetens:
•    Minst 2 års erfarenhet av SharePoint online Modern Experience.
•    Erfarenhet inom M365 och de olika funktioner/applikationer som samlas där.
•    Har erfarenhet av att ta fram utbildningsmaterial, utbilda användare och driva workshops i olika former.
•    Det är meriterande med kunskap inom SharePoint on-prem, migreringsprojekt, PowerShell, Power Platform, SharePoint Framework och ledningssystem  

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa.

Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Klingenvik, konsultchef, via Agneta.Klingenvik@atea.se alternativt 0470 – 70 55 04. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

#LI-HYBRID

Växjö
2023-04-23