Senior IT-specialist VMware Atea Managed Services

Umeå
2024-08-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Lockas du av att utmanas, utvecklas och vara en del av ett erfaret team med kollegor från hela landet? Just nu söker vi på Atea Managed Services dig som vill jobba som IT-specialist inom vår nationella datacenter-leverans. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi söker dig som är specialist, eller en aspirerande stjärna inom området. Du kommer ingå i vår nationella tjänsteleverans där du får arbeta med drift, förvaltning, felsökning, spännande projekt och förbättringsarbete inom datacenter-området. Våra kunder är en mix av både små och stora företag inom såväl privat som offentlig sektor. Du kommer arbeta med allt ifrån VMware och Citrix Hypervisor till backup och storage, i tätt samarbete med andra delar av vår tjänsteleverans såsom t.ex. tjänsteägare och lösningsarkitekter.

Du erbjuds en varierande och utvecklande roll där varje dag bjuder på nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Vårt team präglas av ambition och gemenskap.

Ditt team

Teamet består av kompetenta, drivna och ansvarstagande IT-specialister som jobbar tätt tillsammans och alltid ställer upp för varandra. I Umeå är vi 16 stycken på AMS och hela kontoret rymmer totalt 100-talet medarbetare, alla med olika kompetenser och förmågor. På Ateas karriärsida kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss på AMS.

"Med den senaste tekniken och en atmosfär av samarbete och glädje är varje projekt och utmaning en spännande resa. Här finns inte bara möjligheter till personlig utveckling och utbildning, utan även en gemenskap som inspirerar till att vi når nya höjder tillsammans." Lars, Senior IT-Specialist

Vad vi söker hos dig

Du är lyhörd för kundens behov, strukturerad och serviceinriktad i din framtoning med ett stort tekniskt intresse för datacenter och branschen. Vidare är du driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar. Vi arbetar alltid i team så din förmåga att samarbeta med andra är oerhört viktig. Affärsmässighet och kunden bästa är en självklarhet för dig i arbetet. Beredskap kan ingå i arbetsuppgifterna.

För att lyckas i tjänsten som Senior IT-specialist bör du ha följande kunskaper:

 • VMware på djupare/enterprise nivå 
 • Software-defined network(SDN) 
 • Erfarenhet av backup djupare/enterprise nivå 
 • Linuxkompetens

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av hårdvara från Cisco och HPE
 • Erfarenhet av SAN
 • Erfarenhet inom automation som tex jenkins, python, ansible, eller terraform

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en konferensresa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Med anledning av kommande semesterperiod kan återkoppling på din ansökan och processen eventuellt dröja något längre än vanligt. Men ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Diego Adibzadeh på johan-diego.adibzadeh@atea.se alternativt telefonnummer +46 90 71 28 92. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Umeå
2024-08-30