Hoppa till huvudinnehåll

Affärsstöd inom administration och försäljning

Växjö
2023-02-19

Är du en administrativt lagd person med ett intresse för affärsmannaskap? Är struktur, service och affärsrelationer din grej? Är du dessutom en lagspelare som vill arbeta i en miljö där teamwork står i fokus? Just nu söker vi dig som vill jobba som affärsstöd med fokus på tekniska produkter och affärer. Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet med önskad start i mars alternativt april som sträcker sig minst 1,5 år fram och med chans till fortsättning/anställning. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Kom och jobba med oss!

Din roll i laget
Du kommer att ingå i ett team med 17 stycken engagerade och drivna kollegor. I rollen som affärsstöd jobbar du uppstöttande mot våra säljare i relationen till kunden när det kommer till vår produktleverans. Du ansvarar för att kvalitén alltid är på topp i överlämning till leverans och du säkerställer att ömsesidiga förväntningar mellan Atea och kund uppfylls. Du har en säljande roll men ditt fokus ligger på kvalitet, administration och uppföljning i vår leverans och från kundens sida är du en rådgivande part, och en av nyckelpersonerna på Atea för att identifiera affärsmöjligheter hos kunden. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya ut maningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Administration i logistikflödet för vår leverans mot kund
 • Kundmöten med fokus på service, uppföljning och merförsäljning gentemot kund
 • Agera stöttande i Account Managers roll gentemot kunden i produktleveransen


Vad söker vi hos dig?
Vi tror på dina personliga egenskaper, som också är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig vars samarbetsförmåga är god genom att vara lyhörd och kommunikativ. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendegivande intryck. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du är driven på egen hand och i grupp för att få arbetet fortgå kvalitativt framåt. Du är administrativt lagd och är van att jobba med god struktur och noggrannhet. Kontinuerlig återkoppling, god service och dokumentation i alla riktningar är för dig en självklarhet. 

För att lyckas i tjänsten som affärstöd ser vi att du har: 

 • Erfarenhet av att arbeta med administration och med försäljning genom service i toppklass
 • Minst gymnasieutbildning
 • Intresse för it och it-produkter
 • Obehindrad i svenska- och engelska
 • Grundläggande kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet att jobba i något ärendehanteringssystem
 • Erfarenhet att jobba i något affärssystem
 • Erfarenhet av it-branschen

 
Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 
 
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sara Eriksson, Chef Affärsstöd, sara.eriksson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. ansök därför redan idag!

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
 

Växjö
2023-02-19
Tillbaka till Karriär