Hoppa till huvudinnehåll

Onsite tekniker

Karlstad
2023-02-28

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Tycker du om att arbeta praktisk och strukturerat samtidigt som du tycker om att möta andra människor? Just nu söker vi på Atea i Karlstad dig som vill jobba som tekniker ute hos en av våra spännande kunder. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Kom och jobba med oss!
 

Din roll i laget
I rollen som onsite tekniker ingår du i vårt lokala team på plats ute hos kund där vi agerar 2ndline med på platsen support för kundens it-arbetsplatser. Arbetsuppgifterna utgörs till stor del av installations-, service- och supportarbete av bland annat datorer, skrivare och kringutrustning samt hantera it-leveranser. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor gemenskap och nära till skratt. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.
 

Vad söker vi hos dig? 
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig med som vill arbeta praktiskt och har ett strukturerat arbetssätt. Du är kommunikativ, pedagogisk och har lätt att samarbeta med andra. Du behöver vara flexibel i din roll och nyfiken på att lära dig mer inom it/teknik för att på så sätt hantera mer komplexa ärenden och hitta lösningar. Som person ser vi gärna att du är driven, ansvarsfull och serviceinriktad med kunden i fokus. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

För att lyckas som onsite it-tekniker ser vi att du har: 

  • Ha ett genuint intresse för it och funktionella lösningar inom it-infrastruktur 
  • Gymnasieexamen 
  • B-körkort

Meriterande är:

  • Utbildning inom IT  
  • Erfarenhet av onsitearbete och IT-support
     

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

 
Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Victoria Altin, Konsultchef, via victoria.altin@atea.se alternativt telefonnummer 054-560076. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Karlstad
2023-02-28
Tillbaka till Karriär