Hoppa till huvudinnehåll

Konsult inom Microsoft

Sundsvall
2023-01-31

”Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid”.  

På Atea i Sundsvall arbetar ett 30-tal personer. Alla med unika personligheter och kompetenser. Våra olikheter är vår framgång och när vi tillsammans får använda våra förmågor för att hjälpa våra kunder att bli framgångsrik mår vi som bäst! Med din passion för teknologier från Microsoft så skapar du tillsammans med dina kollegor, kunder och leverantörer The Place to be – stället där alla vill vara. Kom och arbeta med oss!


Din roll i laget
Du kommer att få möjligheten att vara med och bygga Sverige med it, i en roll med fokus på teknologier från Microsoft. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inom affärsområdet digital workplace där din kompetens inom till exempel AD, Exchange, SCCM eller M365 är avgörande för att hjälpa våra kunder i deras digitala resa.  

Rollen innebär Intressanta uppdrag med kunder inom både offentlig och privat sektor. Du kommer vara ett viktigt stöd för kunden och fungera som rådgivare. Du kommer att vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering och förvaltning. Du ska proaktivt kunna identifiera och driva initiativ i syfte att kunna utveckla kunders befintliga tjänster och hybrida lösningar. Även om du blir en viktig spelare för den lokala marknaden så vill vi på Atea alltid spela det bästa laget, vilket betyder att dina uppdrag kommer finnas i hela region norr samt nationellt. Med den spelplanen skapas bättre möjligheter för dig som medarbetare att utmanas i ett uppdrag som matchar din profil och utvecklingsresa allra bäst.


Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppdrag och strukturerar ditt arbete självständigt. Du är driven och motiverad i ditt arbete med ett fokus på att nå uppsatta mål och söker gärna utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

•    Examen från yrkeshögskola eller universitet med inriktning mot datateknik eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt 
•    Flerårig yrkeserfarenhet av Microsoft teknologier utifrån implementation, drift och förvaltning. Exempelvis: Windows server, Exchange, SCCM, AD, Skype
•    En stark vilja att arbeta med publika molnlösningar
•    God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är: 

•    Erfarenhet av M365, Intune, Defender, Autopilot


Vårt erbjudande till dig 
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 


Kontakta och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Westling, Konsultchef, via sebastian.westling@atea.se alternativt telefonnummer 076-544 11 53. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, därmed välkommen med din ansökan idag!

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 


Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
 

Sundsvall
2023-01-31
Tillbaka till Karriär