Hoppa till huvudinnehåll

Atea söker ny konsultchef inom Digital Workplace.

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2023-01-27

”Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig
pusselbit för att säkerställa att vi har magiska konsulter som trivs på jobbet!”


Håller du med det som beskrivs ovan?

Har du dessutom erfarenhet av att leda människor och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.
(och har rätt så bra humor?) Då kanske detta är rollen för dig? Just nu söker vi på Atea region syd dig som vill jobba som Konsultchef inom affärsområdet Digital Workplace.

Din roll i laget

Du kommer kroka arm och bilda ett starkt team med din närmaste konsultchefskollega Annika och tillsammans ansvarar ni för två konsultgrupperingar där medarbetarna, budgetering och resultat är en viktig del. Konsultgrupperingen som du leder är våra fantastiska teknikkonsulter, förmodligen är det individens första roll inom it-branschen och här har du en viktig uppgift att utveckla och inspirerar till en fortsatt resa inom Atea.  Det centrala i rollen är att driva vår konsultaffär vilket innebär att du kommer arbeta nära våra kunder. I rollen är det du som för en nära dialog med kunden, det krävs att du är snabb och kan förstå kundens behov och önskemål, och där en viktig del är att samspela med hela vår organisationen för att nå bästa resultat. Vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag. Vi ställer upp för varandra men har alltid kunden i fokus. Utöver detta så kommer du ingå i ledningsgruppen för Digital Workplace i region syd och du kommer rapportera direkt till affärsområdeschefen.

Dina arbetsuppgifter

För att trivas riktigt bra och blomstra i denna roll vill vi gärna att du har;

  • Erfarenhet av en liknande roll.
  • Erfarenhet av budgetering och resultatuppföljning. 
  • Behärska svenska och engelska

Vad söker vi hos dig

För att du ska trivas och passa i rollen som konsultchef hos oss söker vi dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll inom it-branschen. Du måste ha intresse av att driva och utveckla affärer och vara resultatorienterad. Vi ser att du är en nyfiken ledare/coach för ditt lag, du uppnår resultat genom att skapa en rätt förutsättning för dina medarbetare och verkar för att alla skall utvecklas. Vi ser att du är en person som gillar att leda andra till gemensamma mål samt har förmågan att se individer och skapa engagemang. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du gillar att arbeta i en vardag där ingen dag är den andra lik. För att passa in hos oss tror vi att du älskar att arbeta i ett lag, du tar personliga ansvar, men tror stenhårt på att vi vinner som ett lag. Du måste också ha förmåga att förstå och kunna tolka siffror då du kommer att ha ekonomiskt ansvar för dina konsulter.

Varför är Atea din framtida arbetsplats? 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Ingelström, affärsområdeschef Digital Workplace, via Thomas.ingelstrom@atea.se , alternativt din framtida kollega, Annika Grönberg, konsultchef, via Annika.gronberg@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2023-01-27
Tillbaka till Karriär