Hoppa till huvudinnehåll

Vill du arbeta med landets bästa IAM konsulter?

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2023-01-26

Är du ett konsultämne med pedagogisk ådra som brinner för att göra det komplexa enkelt? Har du ett sinne för detaljer och samtidigt en förmåga att se helheten? Då är du en ny lagspelare hos oss på Atea! Vi söker nu en konsult med bakgrund som tekniker och med intresse för identitet. Som konsult hos Atea kommer du att arbeta med utveckling, effektivisering och införande av identitetslösningar för våra privata kunder, offentliga verksamheter samt myndigheter. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Vår arbetsplats präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

 

Din roll i laget

I rollen som IAM Konsult på Atea kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder. Du kommer att vara en viktig lagspelare i kundprojekt med fokus på utveckling/implementation och du är noga med att leverera enligt uppsatta projektplaner. Du jobbar även med support och förvaltning. Du kommer att arbeta tillsammans med Ateas lösningsarkitekter och verksamhetskonsulter inom IAM-området, både lokalt och nationellt. 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som IAM Konsult är:   

  • Att tekniskt realisera framtagna designförslag. 
  • Att inom olika kunduppdrag implementera lösningar (arbetsflöden, regler etc.) som stödjer automatiserad livscykelhantering av identiteter och grupper baserat på beslutade policys och riktlinjer. Vilket bidrar till ökad produktivitet och nöjdare medarbetare.  
  • Att aktivt arbeta med förvaltning avseende pågående och inkommande förvaltningsåtaganden. Där felsökning, vidareutveckling samt support är viktiga arbetsområden.  

Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du är en driven person med några års erfarenhet inom Microsoft infrastruktur, där stort engagemang, intresse, nya utmaningar och resultat är det som driver din personliga utveckling framåt. Du har en förmåga att analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar. Du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor och arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem. Du är stolt över att leverera enkla och stabila lösningar som kan förvaltas effektivt. Att vara lyhörd för kundens behov, kommunikativ samt affärsmässig är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Meriterande kunskaper inkluderar:

  • Microsofts Molntjänster, Azure 
  • Microsoft Identity Manager, OneIdentity eller liknande.
  • Microsoft Windows servermiljö och Active Directory 
  • Powershell, Databaser och C-sharp 
  • Autentiseringsprodukter

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.Läs mer hur det är att arbeta som  säkerhetskonsult på Atea.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Kallenberg, konsultchef, pia.kallenberg@atea.se Eller, talent acquisition partner, anna.kolvik-kiotseridis@atea.se  Vi hanterar ansökningar löpande, under semestertider kan eventuellt återkopplingen dröja längre än normalt men återkoppling sker i samband med att processen hanteras.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

 

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2023-01-26
Tillbaka till Karriär