Hoppa till huvudinnehåll

Produktägare (Product Owner) till Atea Digital Services

Stockholm, Göteborg, Växjö, Skara, Kristianstad, Malmö
2022-12-30

Digital Workplace inom Atea ansvarar för ett stort utbud av arbetsplatsnära tjänster som levereras till Atea som verksamhet. Nu behöver vi förstärka vårt team med en produktägare för området Service Desk & On-site Support. Som produktägare för Service Desk och On-site ansvarar du för att driva produkten framåt. Du tillser, med hjälp av ett tvärfunktionellt team, att produkten hela tiden genererar maximalt värde samt att man väljer rätt väg framåt. Enkelt uttryckt är du den viktiga länken mellan verksamhet och Service Desk. Trivs du att arbeta strategiskt och drivs och motiveras av innovation, människor, teknik och design är det här rollen för dig!

Vi strävar efter att skapa samt förvalta och utveckla vår Service Desk samt On-site att underlätta för vår verksamhet genom att aktivt jobba med:

  • Analyser av medarbetarnöjdhet och kvalitet
  • Frigöra tid för vår verksamhet att fortsätta vara innovativa och utveckla våra kunder
  • Agera möjliggörare för en rolig arbetsmiljö


Dina huvudsakliga ansvarsområden som produktägare:

  • Konceptutveckling genom nyttjande av erfarenheter, kollegor samt leverantörer
  • Aktivt bidra till ökad effektivitet genom funktionsprioriteringar
  • Skapa och driva igenom kravspecifikationer
  • Ta beslut och driva förbättringar för ökad glädje samt tillgänglighet
  • Hantering och analys av datamängder
  • Övervaka/hantera produkternas användning och marknadsföring
  • Du kan också komma att genomföra designsprints, strategiska workshops med interna eller externa deltagare

 

Vi söker

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant högskole- universitetsexamen i kombination med några års arbetslivserfarenhet som produktägare eller liknande roll. Du har goda kunskaper i den Agila arbetsmetodiken och kan därmed fungera som en coach för teamet. Du har mycket god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du trivs med att kommunicera och interagera mot många kontaktytor i organisationen. Rollen kräver också en mycket god analytisk och problemlösande förmåga. Du är flytande i engelska i såväl tal som skrift.

 

Vårt erbjudande till dig

Atea Digital Services är Ateas egen IT-avdelning och agerar som en strategisk affärspartner och en naturlig möjliggörare i Ateas egen digitaliseringsresa. Du erbjuds en utvecklande roll i en grupp som hjälper och stöttar varandra och där du kommer att ha kontakt med alla delar av Ateas organisation och medarbetare. Inom ADS arbetar vi över landsgränserna och stödjer hela Ateas organisation. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum.

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger vår framtid med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Holmqvist, Director Digital Workplace via simon.holmqvist@atea.seVi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Stockholm, Göteborg, Växjö, Skara, Kristianstad, Malmö
2022-12-30
Tillbaka till Karriär