Hoppa till huvudinnehåll

Vi på Atea bygger Sverige med it! Kom och bli en del av laget som konsult!

Gävle
2023-04-30

Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och behöver bli fler!  Är du en lagspelare som vill bli en del av vårt team och vill ha möjligheten att utvecklas både i din yrkesroll och som människa? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba och utvecklas inom flera olika områden. Som medarbetare hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter genom spännande uppdrag med varierad längd, omfattning och komplexitet. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 

Din roll i laget
Du kommer att tillhöra något av våra team i Gävleborg med engagerade medarbetare inom olika expertområden. Baserat på din kompetens kommer du att ha din hemvist inom något av våra affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms eller Information Management. Arbetsuppgifterna varierar stort med t.ex. projekt, driftsuppdrag, migreringar och implementationer av nya lösningar för både offentliga och privata kunder. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Det innebär att komplexitet och inriktning kommer att se olika ut beroende på din profil och din kompetens.

 
Vad söker vi hos dig?
 Vi söker dig som har ett affärsmässigt, problemlösande och lösningsorienterat synsätt där fokus ligger på att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du har en positiv inställning till förändring och hos oss får du fortsätta utvecklas inom ditt område. Som medarbetare på Atea är det viktigt att skapa goda relationer och ge ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Du är social, lyhörd och kommunikativ med god samarbetsförmåga och du har förmågan att planera och organisera för att nå uppsatta mål. Du har en ambition i att vilja utvecklas inom ditt professionella område. För att lyckas hos oss tror vi att du behöver några års erfarenhet inom it och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 
Känner du igen dig i ovan beskrivning och även innehar minst en av de tekniska kompetenserna nedan så tror vi att du är rätt person för tjänsten: 
 
•    Nätverk, brandväggar, logghantering
•    Server, lagring, backup
•    Virtualisering
•    Azure
•    Office 365
•    Modern management
•    Identitetshantering
•    Projektledare / Teknisk projektledning
•    IT-arkitekt / Lösningsarkitek

 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss får du vara med och bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.
 
Läs mer här om hur det är att jobba på Atea i Gävleborg. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

 
Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan till någon av ovan områden! Har du frågor är du välkommen att kontakta Jimmy Olsson, via jimmy.olsson@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.
Vi ser fram emot att höra från dig!  

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.
 

Vi ser fram emöt din ansökan!
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

#LI-HYBRID

 

Gävle
2023-04-30