Hoppa till huvudinnehåll

Technical Account Manager/ IT-konsult med kundansvar

Jönköping, Värnamo
2022-10-23

Har du ett brett intresse för it och vill du arbeta nära kund? Då kan det här vara drömtjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som vill jobba som konsult med fokus på att säkerställa leveransen till våra privata kunder. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som Technical Account Manager kommer du även att ha en nära dialog och samarbete med våra kunder. Du känner väl till vilka avtal vi har med kunden och jobbar strukturerat för att hålla det som är utlovat inom ramen för dessa avtal. Du koordinerar insatser hos kunden utifrån de avtal vi har samt fångar upp nya behov och tar dessa vidare inom vår egen organisation. Du känner dig bekväm med olika tekniker och erbjudanden så att du kan föra en bra dialog både med kund och konsulter. Du har en bred generell erfarenhet inom it och kan utföra tekniska åtgärder på en generell nivå. För djupare och mer specialiserade uppgifter har du olika specialiserade konsulter inom de olika områdena till din hjälp. 

Det viktigaste i rollen är att ha ett bra samarbete både externt och internt där du är spindeln i nätet. Du kommer att planera och strukturera upp operativa och taktiska möten tillsammans med kund och interna resurser. Kunderna du kommer att möta i din roll som TAM finns till största delen inom den privata sektorn. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.  

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl i samarbetet med andra. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

För att lyckas i tjänsten som Technical Account Manager bör du ha följande kompetens:
•    Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom it
•    Erfarenhet från drift och förvaltning av it
•    Generell kompetens inom it-infrastruktur
•    Kunskap inom Windows 10, Microsoft Office365 samt Azure AD
•    Behärskar svenska och engelska
•    B-körkort 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Isaksson, konsultchef, via sandra.isaksson@atea.se alternativt telefonnummer 036 – 34 26 13. Läs gärna mer om Sandras ledarskap här.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

#LI-HYBRID

Jönköping, Värnamo
2022-10-23
Tillbaka till Karriär