Hoppa till huvudinnehåll

Controller Assistant

Kalmar
2022-10-23

Har du en examen inom ekonomi och är nyfiken på rollen som controller? Då är det här en möjlighet för dig! Just nu söker vi på Atea region Mitt dig som vill stötta och jobba tillsammans med vår Regionala Business Controller i rollen som Controller Assistant. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som Controller Assistant kommer du att ha en varierande vardag med fokus på administrativt arbete inom ekonomistyrning. Du kommer att delta i månadsbokslut, prognos- och årsplansarbete. Arbete med avstämningar, lönsamhetsanalyser och KPI:er är också en del av rollen. Du kommer att rapportera till regionens business controller och supportera övriga delar i organisationen inom bland annat ekonomiska policys och styrningsfrågor. Vi hoppas att du på sikt vill växa in i rollen som Business Controller. Hos oss erbjuds du en varierande och utmanade roll med stort eget ansvar och frihet. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som är driven och tar dig an arbetsuppgifter med ett högt engagemang och energi. Med din struktur och noggrannhet uppnår du ett kvalitativt och korrekt resultat. Med din analytiska förmåga kan förstå numeriska underlag samt se samband och komma med förbättringsförslag. Du är trygg med att jobba självständigt och dela med dig av dina åsikter och idéer. 

För att lyckas i tjänsten som controller assistant behöver du ha följande kompetens:
•    Kandidat- eller masterexamen inom ekonomi 
•    Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel 
•    Har du arbetet ett par år inom ekonomi och har erfarenhet av ekonomisystem är det meriterande 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl Rosén-Lidholm, Regional Business Controller, via karl.rosen-lidholm@atea.se.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

#LI-HYBRID

Kalmar
2022-10-23
Tillbaka till Karriär