Hoppa till huvudinnehåll

Affärsutvecklare – E-handel

Stockholm
2022-10-09

Brinner du för e-handel? Trivs du med att vara spindeln i nätet och gillar en variationsrik vardag? Tycker du om att jobba med människor likväl som digital transformation? Just nu söker vi på Atea dig som vill förändra hur våra kunder handlar it-relaterade produkter i framtiden. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med iy, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Din roll som affärsutvecklare kommer att vara en nyckelroll för att utveckla och växa vår digitala affär i än snabbare takt. Du är en del av Ateas e-handelsteam och kommer att ha en strategiskt viktig uppgift i att leda digitaliseringen av affärsområdet Software inom Ateas e-handel. Vår e-handel är en av Sveriges största inom B2B, sett till omsättning.

Du kommer ansvara för att driva utveckling, möjliggöra och öka försäljningen av mjukvara i Ateas digitala kanaler och plattformar. Det gör du genom att identifiera, effektivisera och utveckla idéer eller behov som finns i Ateas digitala go-to-market-modell. Du kommer att vara den viktiga länken mellan vår säljorganisation, kunder och IT samt ingå i ett nära samarbete med våra kollegor i de nordiska länderna, där kunskapsdelning och samarbete är nyckeln till framgång. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kollegor och våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

 • Utveckla strategier och planer inom digital försäljning av mjukvara i Ateas e-handel, samt säkra genomförande och uppföljning.
 • Leda samt delta i utvecklingsarbete, projekt och aktiviteter relevanta för Ateas e-handel
 • Utvärdera, effektivisera eller kartlägga tex processer, rutiner, arbetssätt, it-system eller information
 • Driva förändringsinitiativ och missionera kring värdet och vikten av digitalisering

I rollen ingår även att vara med på kundmöten för att presentera lösningar för att på bästa sätt hjälpa våra kunder på deras digitala resa. Till din hjälp har du ett av it-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation.

Vad söker vi hos dig

 • Du har minst tre års erfarenhet av affärs/verksamhetsutveckling från idé till färdig implementering i verksamheten och/eller ut mot kund.
 • Du har erfarenhet av att leda, utveckla och förbättra affärsområden inom digitalisering och/eller e-handel.
 • Du har erfarenhet av att leda it-relaterade projekt. 
 • Du har ett kommersiellt fokus och kan se verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv, brinner för digitalisering, kundnytta och att utveckla företagets affärer.
 • Du har förmågan att lösa problem och skapa struktur och processer för att förbättra affären.
 • Du arbetar datadrivet.
 • Du har en relevant akademisk utbildning.
 • Du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen tror vi även att du:

 • Älskar att bygga relationer och ser ett stort värde i att nätverka internt såväl som externt.
 • Har ett stort intresse och engagemang för teknik, e-handel och digitalisering.
 • Drivs av att förändra och förbättra verksamheten samt kunderbjudande i högt tempo.
 • Du har ett analytiskt analytiskt förhållningssätt med förmåga till självständig problemlösning.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Beyond Retail och du skickar in din ansökan via deras hemsida här

 

Stockholm
2022-10-09
Tillbaka till Karriär