Hoppa till huvudinnehåll

Affärsstöd inom Digital Workplace

Göteborg
2022-10-17

Atea i region Väst växer och vi känner glädjande en ökad efterfrågan hos våra kunder. Vi behöver därför hitta nya kollegor till vår gruppering inom Affärstöd med placering i Göteborg. Vi söker dig som älskar att ge service i kombination med ett brinnande intresse för att göra affärer och skapa värde för såväl våra kunder som Atea som företag.


Här vill man jobba!

Du kommer att ingå i ett team med tolv engagerade och drivna kollegor, där det är högt i tak. I rollen som affärsstöd stöttar du våra kundteam i relationen till kunden när det kommer till vår produktleverans. Du ansvarar för att kvalitén alltid är på topp i överlämning till leverans och du säkerställer att ömsesidiga förväntningar mellan Atea och kund uppfylls. Du har en säljande roll men ditt fokus ligger på kvalitet, administration och uppföljning i vår leverans. Från kundens sida är du en rådgivande part, och en av nyckelpersonerna på Atea för att identifiera leads och affärsmöjligheter hos kunden. Du arbetar via mail, telefon och teams i vardagen och du träffar också kunder i både fysiska och i digitala möten. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.


Vad söker vi hos dig
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss.


Vi söker dig som har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Då du kommer jobba med våra kund- och leveransflöden är det viktigt att du är administrativt lagd och är van vid att jobba med god struktur och noggrannhet. Att kontinuerligt arbeta med återkoppling, god service och dokumentation i alla riktningar är för dig en självklarhet. Du har förmågan att behålla fokus vid stressade situationer och prioritera väl. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. För att lyckas i rollen ser vi även att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi lyckas tillsammans!

På Atea anser vi att våra olikheter är vår styrka. Men med det sagt finns det också viktiga delar som förenar oss i våra roller och i vår kultur. Det vi har gemensamt inom Affärstöd är att vi älskar att ge service och arbeta lösningsorienterat. Vi tror att det mesta går att lära sig på Atea men vi vet att du får en kortare startsträcka om du tidigare arbetat i en kundorienterad roll där du varit användare av något ärendehanterings-/affärssystem. Det vi också trivs med i vår grupp är att den ena dagen inte är den andra lik. På ett strukturerat och energiskt sätt löser vi de frågeställningar som dyker upp. En viktig del är att inge förtroende och skapa ett lugn hos motparten att vi löser den uppkomna situationen på bästa sätt. Det här är en roll där man trivs med att arbeta självständigt men samtidigt har vetskapen om att man har hela laget i ryggen för råd, bollning och stöttning. Vill du också bli en del av vår grupp, tveka inte att söka till oss! Tjänsten är en tillsvidareanställning.Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

 

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Petterson via pia.pettersson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Göteborg
2022-10-17
Tillbaka till Karriär