Hoppa till huvudinnehåll

Systemförvaltare

Luleå, Piteå
2022-10-09

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Luleå/Piteå dig som vill jobba som systemförvaltare med fokus på Servicedesk Plus. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget 

I rollen som systemförvaltare på Atea ansvarar du för att underhålla, utföra konfigurationer, utveckla samt supportera ett ITSM system som vi använder internt och för en av våra största kunder. För oss blir du en viktig person då du, förutom att se till att systemet används på ett effektivt sätt, bidrar genom att stötta och förbättra för både dina kollegor och kunden. Gillar du statistik och siffror och finns det goda möjligheter att arbeta med rapporter och skapa underlag och komma med förslag.  Ibland kommer du även fungera som bollplank till övriga organisationen.  

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och våra kunder. Du kommer att jobba väldigt nära vår support- och driftorganisation och även samverka med våra kunder. Du blir ansvarig för systemförvaltning som inkluderar driftansvar och ansvar för system dokumentation. 

Vad söker vi hos dig? 

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som systemförvaltare ser vi att du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar ditt arbete självständig. Du drivs av att hitta lösningar där system kan göra vardagen enklare för våra kunder och medarbetare. Samtidigt har du nära till skratt och tycker om att sprida energi och glädje i teamet . Du kommer att jobba självständigt men nära vårt kundteam. Som systemförvaltare ingår du ibland i projektteam så en förmåga att samarbete och dokumentera strukturerat är värdefulla egenskaper.  

För att lyckas i tjänsten som systemförvaltare bör du ha följande kunskaper: 

  • Erfarenhet av processeffektivisering 
  • Tidigare erfarenhet av förvaltning och administration av ITSM-system 
  • En lagspelare som kan prioritera utifrån påverkan och omfattning 
  • Kan kommunicera på båda engelska och svenska 
  • Meriterande är om du har processkunskaper kring ITIL-processer så som incident, problem och change 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Kontakta oss  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hylton Levin, funktionschef, via hylton.levin@atea.se alternativt telefonnummer 0920 38 517. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

Luleå, Piteå
2022-10-09
Tillbaka till Karriär