Hoppa till huvudinnehåll

Cloud Solutions Architect AWS

Valfritt Ateakontor
2022-10-31

Hej! Anne Klöväng heter jag, försäljningschef inom Software & Cloud och jag söker nu fler kollegor.

Jag driver Ateas nationella satsning när det gäller transformationen till våra publika molnleverantörer. Satsningen går bra och därför utökar vi nu mitt härliga gäng med fler kollegor.

Vi ingår i vår nordiska satsning och här har vi samlas runt vår metod CloudTrack och vi söker fler seniora arkitekter som har sin huvudkompetens inom AWS. Är du nyfiken att veta mer om vår metod, titta gärna in på denna länk: https://www.atea.se/cloud/

Du kommer att arbeta tillsammans med våra affärsområden Hybrid Platforms, Information Managent samt Digital Workplace men också med våra Account Managers, specialistsäljare och andra konsulter. Du kommer arbeta i team med våra övriga arkitekter och driva och utveckla leveransen hos våra kunder och även vara med i teamet och vara delaktig i att utveckla vårt erbjudande till kund.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Jag tror att du är en person som gillar när det händer mycket och att du tycker om att röra dig mellan verksamhet och teknik och hitta lösningar. Du arbetar tillsammans med våra nordiska kollegor men också självständigt med våra kunder då du leder både dig själv och kunderna framåt och blir helt enkelt bli spindeln i nätet.

Som arkitekt kommer du vara med och att skapa värde till våra kunder och förstå hur vårt ramverk skapar en trygg och solid grund att stå på. Du kommer också fortsätta säkerställa att vår metod är relevant och erbjuder det kunderna efterfrågar.

Du har passion för det du gör och är mål och resultatdriven. Du är duktig på att bli tydlig och konkret såväl som strategisk och långsiktig. Som du märker är den ena dagen inte den andre lik. Det härliga med att arbeta i framkant i utvecklingen gör att vi hela tiden utmanar oss själv, vår organisation och våra kunder!

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer tillsammans med kunder och kollegor som du samarbetar med.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet inom Amazon Web Services och molntjänster.

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kunskaper:

Du har god förståelse för IT-infrastruktur och är van att omsätta teknik till kundnytta och lösningar. Därför skall inte begrepp som EC2, VPC och ELB vara något främmande. Meriterande är om du arbetat med något av följande områden:

  • Bash/Python/Powershell
  • DevOps orienterade processer – CI/CD
  • Containertjänster - ECS/Kubernetes
  • Serverless – Lambda
  • Internet of Things - IoT
  • AWS Governance, Compliance och Security
  • I denna tjänst har vi krav på både svenska och engelska i tal och skrift. 

I denna roll består arbetsuppgifterna bl a av att agera säljstöd samt utföra design och implementation internt och mot kund.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Klöväng, försäljningschef Software & Cloud, via mail anne.klovang@atea.se . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Valfritt Ateakontor
2022-10-31
Tillbaka till Karriär